default-image

Ψάχνει μέσο που να μπορεί να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ψάχνει μέσο που να μπορεί να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την απόκτηση ενός μέσου κινείται ο Παναθηναϊκός και οι προτάσεις πέφτουν βροχή.

Οι «πράσινοι» διέγνωσαν την ανάγκη για μια ακόμη ποιοτική λύση στη μεσαία γραμμή και ψάχνουν έναν παίκτη που θα μπορεί να παίζει τόσο σαν αμυντικό χαφ, όσο και σαν κεντρικός μέσος με ικανότητα στη δημιουργία. Πρόθεσή τους είναι να πάρουν έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει αμέσως στην ομάδα έχοντας ήδη κάνει προετοιμασία με την ομάδα του.

Εδώ και μέρες αναζητούνται τέτοιες περιπτώσεις στην αγορά και κάποιες πηγές μιλούν ακόμη και για εντοπισμό ενός παίκτη που καλύπτει τις απαιτήσεις της ομάδας. Το θέμα μπορεί να κλείσει ακόμη και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, χωρίς να αποκλείεται όμως και να καθυστερήσει. Άλλωστε μπαίνοντας στο τελευταίο εικοσαήμερο της μεταγραφής περιόδου, υπάρχουν αρκετές «ευκαιρίες» στην αγορά και στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να πάρουν κάποια βιαστική απόφαση για να κάνουν μια μεταγραφή για το… θεαθήναι.

Ήδη έχουν προταθεί από μάνατζερ πολλοί παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο Πάπε Ντιόπ. Ο 29χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε, στην οποία έπαιξε για μια τριετία μετρώντας την τελευταία σεζόν 19 εμφανίσεις.

Κάποιες φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να μην έχει βγάλει από το μυαλό του τον Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Νιούκαστλ και δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, αφού η μετακίνησή του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ (β’ κατηγορίας Γερμανίας) δεν ολοκληρώθηκε. Πάντως ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς απαιτούνται πολλά χρήματα. Εξάλλου, όσο ο Χάρης Μαυρίας… ξεμένει στη Σάντερλαντ, δεν αποκλείεται να τεθεί εκ νέου ζήτημα επιστροφής στον Παναθηναϊκό, αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές και στο «τριφύλλι» δεν ψάχνουν για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Περιμένει για φιλικό και… πρεμιέρα

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει φιλικό για την Τετάρτη. Πρώτη του επιλογή είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ για παιχνίδι στο «Ανοέτα», που αν τελικά δεν μπορέσει να διεξαχθεί, τότε θα παίξει με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σήμερα, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και αν οι «πράσινοι» θα παίξουν Κυριακή ή Δευτέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στον Παναθηναϊκό προτιμούν τη Δευτέρα, καθώς θα έχει προηγηθεί το μεγάλο ταξίδι για το πρώτο ματς με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News