default-image

Πρώτο φιλικό για την Εθνική μπάσκετ

Μπάσκετ
Πρώτο φιλικό για την Εθνική μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει η Εθνική Ανδρών καθώς στις 19:00 δίνει το πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο το Βέλγιο στην Αμβέρσα!

Οι προπονήσεις, η επίπονη προετοιμασία μετά από μια αρκετά μακριά σεζόν για όλους δεν θα… τελειώσουν πριν μπούμε στην τελική ευθεία για το Ευρωμπάσκετ. Ωστόσο, οι Έλληνες διεθνείς έχουν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» την Κυριακή (09/08), καθώς θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωμπάσκετ, που θα διεξαχθεί σε… τμήματα με την Ελλάδα στην πρώτη φάση να παίζει στην Κροατία και να έχει ως στόχο την πρόκριση στη Β’ φάση που θα διεξαχθεί εξολοκλήρου στη Γαλλία.

Οι διεθνείς θα έχουν, λοιπόν, την ευκαιρία να αρχίσουν να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς κι ο Φώτης Κατσικάρης να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα. Η αποστολή της Ελλάδας είναι από το Σάββατο (08/08) στην Αμβέρσα, όπου θα αντιμετωπίσει το γηπεδούχο Βέλγιο στις 19:00, στο φιλικό που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη «LottoArena». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη που έμεινε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το ατομικό του πρόγραμμα και να το ολοκληρώσει. Στην Ελλάδα έμεινα και ο Γιάννης Μπουρούσης ο οποίος κάνει πρόγραμμα ειδικής έντασης αλλά και ο Γιάννης Αθηναίου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης Γιάννης Αντετοκούνμπο, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Ζήσης Σαρικόπουλος και Δημήτρης Αγραβάνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News