default-image

Έχασε 2-0 από τον Κισσαμικό ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ

Αθλητισμός
Έχασε 2-0 από τον Κισσαμικό ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία 600 περίπου φιλάθλων του ΟΦΗ έγινε σήμερα το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κισσαμικό (ομάδα της Football league) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0.

Με βαριά τα πόδια από την προετοιμασία ο ΟΦΗ άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν κυρίαρχος στα 25 πρώτα λεπτά και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει με Φραγκουλάκη και Κουσίδη δίχως να τα καταφέρει. Ο Κισσαμικός με δυο στημένες φάσεις, κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα, το ένα με κεφαλιά του Σμίλου στο 22' και το άλλο με απευθείας φάουλ του Λώττα στο 44'.

 Το 0-2 παρέμεινε μέχρι και το τέλος, καθώς ο ΟΦΗ δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο τις ευκαιρίες που δημιούργησε με Νικολόπουλο και Πιθαρούλη.

Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν είχε στη διάθεση του, τους τραυματίες Περογαμβράκη, Δαμιανάκη και το νεαρό Κοντογιάννη, ενώ και ο Γκούμας που είχε ένα τραυματισμό έπαιξε για μερικά μόνο λεπτά στο τέλος του αγώνα.

«Ήταν το πρώτο μας φιλικό και είναι λογικό η ομάδα να είναι ακόμη πιασμένη απο τις προπονήσεις. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Παίζαμε με μια καλή ομάδα Β' Εθνικής. Χρειαζόμαστε ακόμα δυο παίκτες στις μεταγραφές και πιστεύω ότι όταν θα είμαστε όλοι μαζί θα πάμε καλύτερα» ανέφερε μετά το τέλος του φιλικού ο Μουράτ Σεροπιάν.

Να σημειωθεί ότι το φιλικό παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι του ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ραπτάκης,Φαζός, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Κουσίδης, Νικολόπουλος, Μαρτσάκης, Τζέκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Βλάχος, Μαραθιανό,Παπατζίκος, Καναβέτας, Πιθαρούλης, Χίζι, Γκούμας και Μπάμπης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News