default-image

Πρώτη προπόνηση για Καμπιάσο

Αθλητισμός
Πρώτη προπόνηση για Καμπιάσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης ο Ολυμπιακός, αλλά όλα εξακολουθούν και κινούνται στους ρυθμούς της μεγαλύτερής του φετινής μεταγραφής. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο δεν έφτασε τυχαία να παίζει μπάλα σε υψηλό επίπεδο στα 35 του, ακόμη και σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα όπως η Premier League.

 Ο Αργεντινός μέσος είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και το απέδειξε περίτρανα, αφού δεν έχασε το χρόνο του και άρχισε αμέσως προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Λιγότερο από μια μέρα μετά την άφιξή του στην Αθήνα και μετά από μια κουραστική μέρα που πέρα από ταξίδι, περιλάμβανε ιατρικά τεστ, τελικές επαφές και… αποθέωση, φόρεσε τη φόρμα της νέας του ομάδα και πήρε γεύση από «Καραϊσκάκη».

Ο Καμπιάσο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα και γνώρισε τους συμπαίκτες του έναν προς έναν έχοντας τετ-α-τετ και με τον Μάρκο Σίλβα και τους συνεργάτες του.

Θα χρειαστεί 10-15 μέρες για να μπει σε ρυθμούς αγώνων, αλλά ένας αθλητής με το δικό του υπόβαθρο και χωρίς τραυματισμούς στην καριέρα του, δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει σύντομα στο επίπεδο των συμπαικτών του που έκαναν κανονική προετοιμασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News