Αθλητισμός

Προσφεύγει στο διαιτητικό δικαστήριο η Κέρκυρα

Στο  τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ θα προσφύγει  τη Δευτέρα που θα πάρει στα χέρια της το σκεπτικό,  η Κέρκυρα που δεν τα παρατάει, μετά τον υποβιβασμός της από την Επιτροπή Εφέσεων…

Οι νησιώτες υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο δικαστήριο απέρριψε την πρόσφατη προσφυγή του Λεβαδειακού χωρίς να την εξετάσει γιατί δεν υπήρχε ποινή (η Βέροια είχε αθωωθεί για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό) και ότι τώρα θα μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Χαρακτηρίζουν μάλιστα, «απαράδεκτη» την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απαλλακτικής απόφασης σημειώνοντας ότι μπορεί να παρέμβει μόνο λόγω έφεσης ή λόγω παράβασης κανονισμού της ΕΠΟ ενώ στην έφεση που κατέθεσε ο Παναγιώτης Καρράς κάνει λόγο για κακή εκτίμηση του αποδεικτικού υλικού από την πειθαρχική επιτροπή της Super League και για παραβίαση διατάξεων του νόμου (2725/99 βάσει του οποίου η ΕΕΑ ζήτησε την αποβολή) και όχι λόγω του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.

Στην Κέρκυρα κάνουν λόγο για παραβίαση του αυτοδιοίκητου σημειώνοντας ότι θα φτάσουν την υπόθεση μέχρι και την UEFA, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει (grexit εφόσον αποδειχθεί η παραβίαση). Δεν αποκλείουν μάλιστα και την οδό των ασφαλιστικών μέτρων.

Σχόλια