default-image

Κοντά σε Μπουονανότε η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Κοντά σε Μπουονανότε η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντίντακ Βιλά είναι κι επίσημα από χθες παίκτης της ΑΕΚ, αλλά η «Ένωση» δεν σταματά εκεί. Έστω και καθυστερημένα, μιας και απομένουν πλέον δύο εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος, θα γίνουν τουλάχιστον άλλες δύο πολύ ποιοτικές προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο ποιοτικά την ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ. Ουσιαστικά απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για δεδομένη συμφωνία στο οικονομικό (με ένα ποσό που θα αγγίζει ή θα ξεπερνά τις 600.000 ευρώ το χρόνο) με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ενώ οι δύο πλευρές ήταν μέχρι αργά χθες βράδυ σε ανοιχτή γραμμή για κάποιους όρους στο συμβόλαιό του.

 Η Γρανάδα αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον 27χρονο άσο διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης. Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την υπόθεση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις. Ίσως ακόμη και την ώρα του αγώνα με τη Σεβίλλη από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ…

Πάει και για Λούκα

Η ΑΕΚ κινείται και για εξτρέμ, με τον Λούκα, που μπορεί να παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης, να αποτελεί ξανά το μεγάλο στόχο. Οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν νέο κύκλο επαφών με την Elenko Sports, που έχει τα δικαιώματά του και είχε συνεργαστεί με την «Ένωση» στην υπόθεση του Τζιοβάνι Παλμιέρι. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αποκτηθεί ο 25χρονος Βραζιλιάνος και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο.

Πάντα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης αμυντικού, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν η ΑΕΚ να πάρει και σέντερ φορ. Ίδωμεν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News