default-image

Και επίσημα ο Καμπιάσο στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Και επίσημα ο Καμπιάσο στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι πλέον και επίσημο! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Εστεμπάν  Καμπιάσο ο οποίος αποθεώθηκε απ' τον κόσμο. «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό», το μήνυμά του, που πάει Καραϊσκάκης την Κυριακή.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Εστεμπάν Καμπιάσο, δίχως να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, αν και βάσει του ρεπορτάζ είναι για δύο χρόνια (πιθανώς 1+1).

Ο σπουδαίος Αργεντινός μέσος πήγε στα γραφεία του συλλόγου, έβαλε την υπογραφή του, αποθεώθηκε από περίπου 1.000 φίλους της ομάδας και στη συνέχεια πόζαρε με την ερυθρόλευκη, ανοίγοντας στα 34 του το νέο κεφάλαιο της μεγάλης καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Αργεντινό ποδοσφαιριστή Εστέμπαν Καμπιάσο».

Το Σάββατο, ο Καμπιάσο θα κάνει την πρώτη του... χαλαρή προπόνηση. Όπως εκτιμούν στον Ολυμπιακό, θα κάνει περίπου 10 μέρες μια μίνι προετοιμασία, ούτως ώστε να πάρει τα πάνω του, δεδομένου πως μέχρι σήμερα δεν είχε ομάδα. Την Κυριακή θα δώσει κανονικά το παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν σε φιλικό την Μπεσίκτας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει, προτού επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση.

Μετά τις ανακοινώσεις, ο Καμπιάσο προέβη στο σάιτ της ΠΑΕ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό! Είσαι έτοιμος να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στην ομάδα;

«Ευχαριστώ θερμά για την υποδοχή! Είμαι έτοιμος να βοηθήσω, να κάνω αυτό που έχω κάνει και σε όλες τις άλλες ομάδες στις οποίες έχω παίξει, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, κάτι που θέλουμε όλοι»!

Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις για την επικείμενη επιστροφή σου στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να παίξουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε στο Champions League. Όλοι είναι χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. Έτσι και εγώ, είμαι πρώτα χαρούμενος που παίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League και μετά για το ότι θα συμμετάσχω εγώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News