default-image

Υπηρεσιακός ο Τσάνας στην Εθνική και βλέπουμε

Αθλητισμός
Υπηρεσιακός ο Τσάνας στην Εθνική και βλέπουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΟ συνεδριάζει για να επισημοποιήσει το ήδη δεδομένο διαζύγιο με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, πιθανώς και με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Στην περίπτωση του Ουρουγουανού προπονητή δεν προβλέπεται αποζημίωση, καθώς είχε παραιτηθεί, ενώ με τον παλαίμαχο μέσο αναζητείται μια φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν δίαυλο επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα.

Το βέβαιο είναι πως ο «Κάρα» δεν θα συνεχίσει στη θέση του καθώς οι σχέσεις με την κεφαλή της ομοσπονδίας είναι κάκιστες και εκκρεμεί πώς θα χωρίσουν τους δρόμους τους οι δύο πλευρές.

Στο μεταξύ, η Εθνική παραμένει… ακέφαλη κι ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα έχει υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2016, με Φινλανδία εντός στις 4/9 και με Ρουμανία εκτός στις 8/9. Και μπορεί οι ελπίδες πρόκρισης να έχουν ουσιαστικά εξανεμιστεί, ωστόσο υπάρχει και μια… αξιοπρέπεια για την οποία θα πρέπει η ελληνική ομάδα να αγωνιστεί. Με τα υπάρχοντα δεδομένα το πιθανότερο είναι ρόλο υπηρεσιακού να παίξει (όπως και μετά την απόλυση του Ρανιέρι στο φιλικό με τη Σερβία) ο Κώστας Τσάνας.

Η ΕΠΟ θα αρχίσει το προσεχές διάστημα επαφές για τον μόνιμο αντικαταστάτη του Μαρκαριάν στον πάγκο, με ορίζοντα ο προπονητής που θα επιλεγεί να είναι κι αυτός που θα οδηγήσει την Εθνική στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News