default-image

Ημέρα κρίσης για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ημέρα κρίσης για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίπου τρεις εβδομάδες απέμειναν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ομάδας εντείνουν τις προσπάθειες για να κλείσουν, έστω και με την καθυστέρηση που σημειώθηκε, τα τελευταία κενά στο ρόστερ. Μιλάμε για τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές, αφού θα αποκτηθούν αριστερός μπακ, δύο μεσοεπιθετικοί και πιθανώς ένας στόπερ.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν πολλά για τον Ντίντακ Βιλά. Νόριτς και Σουόνσι φέρονται να έχουν μπει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, ωστόσο η ΑΕΚ φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο. Μάλιστα κάποιες φήμες θέλουν τον 26χρονο αριστερό μπακ να βρίσκεται από χθες βράδυ στην Αθήνα, αλλά δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, ίσως μετά από όσα έγιναν στην υπόθεση του Καρίμ Χαφέζ που ήρθε, είδε και… απήλθε.

Στο μεταξύ, η «Ένωση» φουλάρει όχι για έναν, αλλά για δύο μεσοεπιθετικούς. Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Ντιέγκο Μπουονανότε και αναμένει την απάντηση του Αργεντινού άσου, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τη Γρανάδα να τον πάρει ελεύθερο με την ισπανική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Στην υπόθεση του δεύτερου μεσοεπιθετικού ακούγεται πως αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο Λούκα της Κρισιούμα, ενώ στη λίστα του Μιλοβάνοβιτς φέρεται να είναι, σύμφωνα με τη Live Sport και ο Μανού Ντελ Μοράλ. Ο 31χρονος ακραίος ανήκει στη Σεβίλλη, αλλά φέτος έπαιξε δανεικός στην Εϊμπάρ με 28 συμμετοχές και 3 γκολ και πέρσι ήταν στην Έλτσε με 24 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο μεγάλο φιλικό του Σαββάτου με τη Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ (21:00), όπου αναμένεται ο Τραϊανός Δέλλας να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Πιθανότατα θα παίξει κανονικά και ο Ρόναλντ Βάργκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News