default-image

Πρεσβευτής του Παγκρητίου ο Τσάκωνας

Αθλητισμός
Πρεσβευτής του Παγκρητίου ο Τσάκωνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον κορυφαίο αθλητή μας στον στίβο στα 200μ.  Λυκούργο Τσάκωνα και τον αθλητή της Παρολυμπιάδας  Σεϊτη Μιχάλη, είχε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου και πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου κ. Βαρδαβάς Κώστας, στα πλαίσια της προπονητικής τους  προετοιμασίας  στο Παγκρήτιο στάδιο.

Στην συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, καλωσόρισε τους αθλητές και την προπονητική ομάδα στην πόλη μας και το Παγκρήτιο Στάδιο και ζήτησε στον  Λυκούργο Τσάκωνα, στα πλαίσια προγράμματος προβολής των αθλητικών κέντρων της πόλης  που θα υλοποιήσει ο Δήμος Ηρακλείου  να  γίνει ο πρεσβευτής των αθλητικών χώρων της πόλης στο εξωτερικό και το εσωτερικό.   

Ο Λυκούργος Τσάκωνας, με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του, και διαβεβαίωσε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ηρακλείου, ότι θα προβάλει το Παγκρήτιο Στάδιο ως προπονητικό προορισμό.

Επίσης επισήμανε στον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου ότι οι υποδομές του Παγκρητίου σταδίου και υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτό είναι υψηλού επιπέδου και έχουν προοπτικές  να αποτελέσουν πόλο έλξης προπονητικού αθλητισμού για αθλητές από την χώρα μας και  άλλες ευρωπαϊκός χώρες.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News