Αθλητισμός

Κατέθεσε δήλωση συμμετοχής στην Γ' Εθνική ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ εκτός από τα αγωνιστικά θέματα, προχωρούν αυτήν την εποχή και τα νομικά ζητήματα. Το νομικό επιτελείο του ΟΦΗ ενημέρωσε στην τελευταία συνεδρίαση της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ για την δήλωση συμμετοχής στην Γ Εθνική.

 Η δήλωση κατατέθηκε και όλα τα ζητήματα του ΟΦΗ όπως η εκκαθάριση αλλά και άλλα ζητήματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Για το θέμα αυτό απο την ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ εκφράζεται ικανοποίηση, καθώς πρόκειται για σημαντικές υποθέσεις που αφορούν τον σύλλογο.

Πρώτο φιλικό με τον Κισσαμικό

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι δίνει το Σάββατο (6.30μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Κισσαμικό (ομάδα της Football league). Στο παιχνίδι αυτό ο Μουράτ Σεροπιάν προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει ήδη στα χέρια του τα αποτελέσματα απο τα εργομετρικά τέστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και θα αποτελέσουν χρήσιμα στοιχεία για τον προπονητή του ΟΦΗ, στην συνέχεια της προετοιμασίας.

Κρίσιμες επαφές για τα τηλεοπτικά

Τα έσοδα απο ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο, οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας και οι χορηγίες, είναι απο τα θέματα που θεωρούνται κρίσιμα αυτήν την εποχή για τον ΟΦΗ. Η ομάδα επιχειρηματιών, έχει ήδη ξεκινήσει την διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά της επόμενης περιόδου στην Γ' Εθνική. «Ο ΟΦΗ παραμένει ένα μέγεθος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορεί να βρίσκεται σήμερα στην Γ Εθνική, αλλά πολύ σύντομα θα είναι εκεί που ανήκει. Η εμπορικότητα της ομάδας παραμένει σε υψηλό επίπεδο και υπ' αυτό το πρίσμα γίνονται και οι συζητήσεις για τηλεοπτική στέγη» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ. Οι συζητήσεις και οι επαφές συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις επ' αυτού.

Για το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, όπως έγινε γνωστό, πολύ σύντομα θα βρίσκονται στην διάθεση του κόσμου του ΟΦΗ. Λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα, αλλά και της συμμετοχής του ΟΦΗ στην Γ Εθνική, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι περίπου στο 50% χαμηλότερες σε σχέση με πέρσι.

Συζητήσεις για την Aκαδημία

Η εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα την ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ, καθώς στόχος είναι οι ακαδημίες του ΟΦΗ να λειτουργούν με σαφώς υψηλότερο δείκτη ποιότητας απο ότι τα τελευταια χρόνια.

Πάνω σε αυτό, έχουν γίνει πολλές επαφές και συναντήσεις, με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Συζήτηση έχει γίνει και με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, για μια συνεργασία με την ακαδημία του (Λίντο), με την λογική όμως ότι η όποια ακαδημία λειτουργήσει κάτω απο αυτό το καθεστώς, θα έχει την ονομασία “ΟΦΗ” και μόνο αυτή. Ωστόσο, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη πάνω σε αυτό και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Οπως αναφέρει η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ «στόχος είναι η δημιουργία μιας ακαδημίας αντάξιας της ιστορίας και του ονόματος του ΟΦΗ και όχι αυτό που συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, το οποίο και δεν μας εκφράζει ως τρόπος λειτουργίας».

*Στο ίδρυμα «Ζωοδόχος Πηγή» κατέθεσε η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ χρήματα αντί στεφάνου, στη μνήμη του Μιλτιάδη Καράτζη.

Σχόλια