Αθλητισμός

Ικανοποιημένος μέχρι τώρα ο Σεροπιάν

Ικανοποιημένος απο τις μεταγραφές που έχουν γίνει, αλλά και πεπεισμένος ότι η ομάδα που χτίζει ο ΟΦΗ, θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες του κόσμου και της διοίκησης, δήλωσε ο Μουράτ Σεροπιάν στην συνάντηση που είχε με την ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ.

Ο κ. Σεροπιάν αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και στην δουλειά που γίνεται καθημερινά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ είχε την ευκαιρία, να γνωριστεί απο κοντά με κάποια μέλη της ομάδας επιχειρηματιών, που δεν είχε την ευκαιρία να συναντήσει μέχρι σήμερα.

Ο κ. Σεροπιάν έκανε μια αναλυτική ενημέρωση για τους παίκτες που ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα, στην φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα , ενώ έγινε αναφορά και σε μεταγραφικά ζητήματα. Ο κ. Σεροπιάν δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και ο διάλογος αυτός άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους που έχουν μπεί μπροστά στον ΟΦΗ. Μάλιστα εκείνο που συζητήθηκε, είναι ανάλογες συναντήσεις να γίνονται συχνά.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να δουλεύω σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να κάνουμε την ομάδα όπως τη θέλουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Εχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, αλλά και καλούς χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα" ανέφερε ο κ. Σεροπιάν.

Στα μεταγραφικά θέματα, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι αναζητάει δυο παίκτες, ένα για την αριστερή πλευρά και ένα ακόμη επιθετικό, αλλά όπως είπε δεν θα βιαστεί για τις επιλογές που θα κάνει.

Στην συνάντηση του Σεροπιαν με τους επιχειρηματίες του ΟΦΗ, συμμετείχαν ακόμη ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Βλαστός και το μέλος του τεχνικού επιτελείου Δημήτρης Βολονάκης.

Σχόλια