default-image

Μένει ο Πίτσος στον Εργοτέλη, συζητήσεις για επιστροφή Γιαλούση, Αθανασίου και Σαρρή

Ποδόσφαιρο
Μένει ο Πίτσος στον Εργοτέλη, συζητήσεις για επιστροφή Γιαλούση, Αθανασίου και Σαρρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας  με τον Γιάσμικο Βέλιτς θα ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον Εργοτέλη, κάτι που υπολογίζεται ότι θα γίνει τις επόμενες ώρες.  Ο νέος τεχνικός αναμενόταν χθες στο Ηράκλειο, προκειμένου να έχει συνάντηση τόσο με τον Δημήτρη Παπουτσάκη όσο και με τον Σταύρο Λαμπράκη για το σχεδιασμό της ομάδας της νέας περιόδου και προκειμένου να κινηθούν τάχιστα οι διαδικασίες και όσα είχαν συζητηθεί από τηλεφώνου τις τελευταίες ημέρες.

Ταυτόχρονα θα… τρέξουν τόσο οι ανανεώσεις όσο και οι προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το αποδεκατισμένο ρόστερ, μετά τη φυγή του κορμού της περυσινής ομάδας. Στον Εργοτέλη πάντως είναι αποφασισμένοι να κάνουν κινήσεις που θα προσδώσουν ποιότητα και δυναμική στην ομάδα, δημιουργώντας ένα σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο πρώτος που φέρεται να έχει δεχτεί την παραμονή του στον Εργοτέλη είναι ο Μηνάς Πίτσος που άλλωστε ήταν από τους λίγους της… παλιάς φουρνιάς που περίμενε τις εξελίξεις στην ομάδα, αναγνωρίζοντας στη διοίκηση την πολύ καλή συνεργασία των τελευταίων χρόνων. Παρότι είχε προτάσεις να αποχωρήσει, προτίμησε να περιμένει τον Εργοτέλη, θεωρώντας το ηθική του υποχρέωση…

Οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν να διατηρήσουν στην ομάδα και τους Καζναφέρη, Τζίλας και Καλέ με τους οποίους έχουν ξεκινήσει επαφές.

Επίσης στην ομάδα του Ηρακλείου υπολογίζουν για τη φετινή χρονιά και τους νεότερους Λεονάρντο (υπάρχει ωστόσο πληροφόρηση για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού), Μπουρσέλη, Γενιτσαρίδη, Άλμπι και Παμλίδη.

Αθανασίου Γιαλούσης και Σαρρής

Σε ότι αφορά τις προσθήκες φαίνεται ότι στις επιθυμίες του τεχνικού επιτελείου, μεταξύ άλλων, είναι η επιστροφή στην ομάδα τριων γνώριμων για τον Εργοτέλη ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αθανασίου , Λευτέρη Γιαλούση και τον Γιώργο Σαρρή.  

Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει ταυτίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή με τους κιτρινόμαυρους αφού έμεινε στην ομάδα για επτά χρόνια, αγωνιζόμενος τον τελευταίο χρόνο στο Κυπριακό πρωτάθλημα και την Αγία Νάπα. Η αναγνώριση της αξίας του Αθανασίου είναι δεδομένη όπως και η αγάπη του ποδοσφαιρική για την ομάδα που τον ανέδειξε, γεγονός που αναμένεται να λειτουργήσει θετικά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σε ότι αφορά τον Γιαλούση, επίσης καταξιώθηκε με την φανέλα του Εργοτέλη πριν κάνει τα επόμενα βήματα στην ποδοσφαιρική του πορεία. Στην ομάδα του Ηρακλείου αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι και το 2012 ενώ στη συνέχεια πήγε στον Αστέρα Τρίπολης και ακολούθως στον Ολυμπιακό Βόλου.  

Είναι πολύ πιθανό, εφόσον όλα πάνε καλά, οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών στην αυριανή πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Σαρρή που φαίνεται να αποτελεί διακαή πόθο της τεχνικής ηγεσίας, η περίπτωση του μοιάζει δυσκολότερη καθώς μετά το πέρασμα του από την ΑΕΚ, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News