default-image

Έφτασε στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Έφτασε στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Βέλγιο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού, έφτασε λίγο μετά τις 12 στις Βρυξέλλες.

Η πτήση ήταν αρκετά καλή για τους «πράσινους» και τους υπόλοιπους επιβάτες του αεροπλάνου και οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά καλές, και πιο ήπιος σε σχέση με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία ήταν στους 16 βαθμούς, με λίγα σύννεφα και κατά τόπους βροχές. Οι «πράσινοι» θα μεταβούν οδικώς στο Μπριζ, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Γιάννης Αναστασίου κι ένας παίκτης θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» στις 19:45, ενώ στις 20:30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Σάντσεθ και οι ανέτοιμοι Εσιέν και Τελάντερ, αλλά και ο Νάνο. Μέσα είναι ο Κλωναρίδης, που ήταν εκτός στο παιχνίδι της Λεωφόρου, ενώ ο Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος είχε στομαχικές διαταραχές και δεν προπονήθηκε, συμμετέχει κανονικά αφού η κατάστασή του δεν θεωρείται ανησυχητική.

Η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Στιλ, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη, Λουντ και Καλτσά.

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τους Κοτσόλη, Ταυλαρίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Βέμερ, Πράνιτς, Κουτρουμπή, Λαγό, Ζέκα, Νίνη, Καρέλη και Μπεργκ σε διάταξη 4-3-2-1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News