Αθλητισμός

Παπαθεοδώρου: Τα παιδιά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού U18.

«Το χρυσό έχει μια άλλη γεύση. Για μας αυτή η προσπάθεια που άρχισε από το χειμώνα είχε σήμερα το καλύτερο τέλος. Είμαστε συγκινημένοι με αυτό που έχουμε πετύχει. Θεωρώ πως έχουμε κάνει έναν μεγάλο άθλο. Τα παιδιά ξεπέρασαν τις προσδοκίες όλων. Είναι πολύ σπουδαίο να έχεις τέτοιους ανιδιοτελείς χαρακτήρες.

 Είχαμε άγχος, προσμονή να σηκώσουμε το Κύπελλο, βιαζόμασταν. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά να ηρεμήσουν και να διασκεδάσουν. Αυτό κάναμε και φτάσαμε στη νίκη. Το μέλλον των παιδιών δεν εξαρτάται τόσο από αυτά τα τουρνουά. Είναι για να δουν σε πιο επίπεδο βρίσκεται. Το μέλλον εξαρτάται από τα ίδια τα παιδιά, από τις επιλογές του, τη δουλειά και τις επιλογές που θα κάνουν», τόνισε.

Ο συνεργάτης του, Γιώργος Λιμνιάτης, είπε: «Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Γίναμε κι εμείς παιδιά μαζί με τα παιδιά. Παρότι φτάσαμε στο χείλος του αποκλεισμού, γίναμε πιο σκληροί και σοβαροί μέσα στο παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμη και στα παιδιά που δεν ήταν εδώ, αλλά και στους προπονητές τους που τους ετοίμασαν να φτάσουν ως εδώ. Πάνω από το ταλέντο μετρά η νοοτροπία, όταν συνδυάζεται είναι ιδανικό».

Σχόλια