default-image

Κοντά σε Ερνάνι, σενάριο για Μπαλοτέλι στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Κοντά σε Ερνάνι, σενάριο για Μπαλοτέλι στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ερνάντι στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες εμφανίζονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο για τον δανεισμό του 23χρονου εξτρέμ, έχοντας προηγηθεί διαφορά στο οικονομικό για την οψιόν αγοράς του Πορτογάλου το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως γράφει η SportDay, οι δύο σύλλογοι αναμένεται να τα βρουν σε ένα ποσό κοντά στα 5 με 5,5 εκατ. ευρώ και όλα δείχνουν πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Ερνάνι αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα και επέμενε ιδιαίτερα για την απόκτησή του, αφού θεωρεί πως μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα στα άκρα της επίθεσης, όπως συνέβη με την προσθήκη του Πάρντο που ξεχωρίζει στην προετοιμασία.

Εν τω μεταξύ, από την Ιταλία έχει προκύψει ένα σενάριο που αφορά το μέλλον του Μάριο Μπαλοτέλο και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «calciomercatoweb.it» υποστηρίζει πως το μέλλον του Ιταλού φορ της Λίβερπουλ μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη μπορεί να παίξει ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, που έχει άριστη συνεργασία με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και πελάτης του είναι και ο Παϊτίμ Κασάμι. Το ρεπορτάζ καταλήγει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Μπαλοτέλι έναντι 2 εκατ. ευρώ, με οψιόν στα 16 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Τέλος, μετά την παραμονή του Κάρλο Σαμπράνο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του κέντρο της άμυνάς τους. Έτσι είναι πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο οι περιπτώσεις του Νέτο της Ζενίτ, του Ντόουγκλας της Ντιναμό Μόσχας, του Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα και του Ράφαελ Τολόι της Σάο Πάολο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News