default-image

Με Παπουτσάκη στη Football League

Ποδόσφαιρο
Με Παπουτσάκη στη Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης τη νέα χρονιά με τον Δημήτρη Παπουτσάκη να αναλαμβάνει ενεργό πλέον ρόλο στο διοικητικό σχήμα και στη νέα προσπάθεια που θα επιχειρηθεί.

Ο μεγαλομέτοχος της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας  στη σημερινή γενική συνέλευση έκανε τον απολογισμό του αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για τα όσα αρνητικά δημιουργήθηκαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, εξηγώντας τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εμφανίστηκε όμως αποφασισμένος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας για την επιστροφή του Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα, καλώντας κάθε εργοτελίτη να τη στηρίξει.

«Αυτήν την στιγμή έχει αλλοιωθεί η ταυτότητα του σωματείου. Έχει χάσει και χρόνο αλλά και αγωνιστκά Χάσαμε πολυ χρόνο με αποτέλεσμα να χαθεί έμψυχο δυναμικό. ..  Οι προσπάθειες δείχνουν ότι υπάρχει μια καλή προοπτική για να έχει η ομάδα την ελπίδα να κάνει την υπέρβαση.

Θεωρώ ότι θα το πετύχουμε αυτό το κομμάτι. Είμαστε σε καλό δρόμο, δύσκολο αλλά γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια. Παράλληλα τις τελευταίες ημέρας γίνονται διάφορες κινήσεις με διάφορους πυλώνες ώστε η ομάδα να πάρει κάποιες ενέσεις ρευστότητας. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι όλα θα πάνε όπως θέλουμε αλλά θα το προσπαθούμε.

Σας δίνω τον λόγο μου πως ότι προσπάθεια κάνω από σήμερα είναι η ομάδα να παίξει στην Β΄ εθνική. Είναι ένα πολύ δύσκολο έργο στο οποίο θα μπω μπροστά για να το υλοποιήσουμε. Μαζί με εμένα πρέπει να είστε και εσείς δίπλα μου. Επειδή κάποιοι θεωρούν ότι είμαστε λίγοι εγώ θεωρώ ότι είμαστε αρκετοί. Η σημερινή ημέρα πρέπει να δείξει οτι κάνουμε μια Πανεργοτελίτικη πανστρατιά και μέσα στις επόμενες ημέρας ότι μας χωρίζει να το ενώσουμε για το καλό του σωματείου. Όσους έχω απογοητεύσει, με όσους έχω διαφωνήσει είμαι διατεθειμένος να το λήξω… χθες. Ο Εργοτέλης είναι ένα και τίποτα άλλο. Από αυτό το βήμα καλώ οποιοδήποτε πρόσωπο αγαπάει τον Εργοτελη να επιστρέψει και να βοηθήσει», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπουτσάκης.

Κατά τη διάρκεια της γ.σ. ο υπεύθυνος επί των οικονομικών θεμάτων της ΠΑΕ κ. Νέγκας  έκανε γνωστό ότι η σεζόν έκλεισε με την ΠΑΕ να έχει χρέη 4,7 εκατομμύρια ευρώ στις 30/06 του 2015. Δύο χρόνια νωρίτερα, τα χρέη ήταν 5,3 εκατομμύρια ευρώ, συν 900.000 ευρώ προσαυξήσεις. Δηλαδή συνολικά τα χρέη ήταν 6,2 τα οποία μειώθηκαν κατά το 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Θέση στη γ.σ. πήρε και ο Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Football League επεσήμανε ότι θα βοηθήσει τον Δημήτρη Παπουτσάλη όπως μπορεί προκειμένου ο Εργοτέλη να αποκτήσει ξανά ότι έχασε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News