default-image

Ο Εργοτέλης στη Football League με πρόεδρο τον Παπουτσάκη και προπονητή τον Βέλιτς;

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης στη Football League με πρόεδρο τον Παπουτσάκη και προπονητή τον Βέλιτς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα των αποφάσεων έφτασε για τον Εργοτέλη καθώς σήμερα (19:00) στη γ.σ. της ΠΑΕ θα ληφθούν οι αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Παπουτσάκης αναμένεται να κάνει γνωστές τις προθέσεις του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι επιθυμία του είναι όχι μόνο να συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και να έχει ο ίδιος ενεργό ρόλο στο διοικητικό σχήμα, αναλαμβάνοντας την προεδρία.

Αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα του να μπει μπροστάρης σε όλα τα επίπεδα σε ότι αφορά την επόμενη μέρα του Εργοτέλη. Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Παπουτσάκης έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες είχε η ομάδα να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα ενώ παράλληλα έκανε τις επαφές του για την προετοιμασία της επόμενης ημέρας…

Η στιγμή λοιπόν έφτασε και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αναμένεται ο κ. Παπουτσάκης να αναλάβει δράση και να τρέξει τάχιστα τις εξελίξεις για τη δημιουργία της ομάδας της νέας περιόδου. Πιθανώς βέβαια να εκδηλωθούν και αντιδράσεις στη σημερινή γ.σ., ως προς αυτό το ενδεχόμενο, καθώς υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι η ομάδα θα πρέπει να επιλέξει το δρόμο της ερασιτεχνικής κατηγορίας για να απαλλαγεί από τον οικονομικό βραχνά των χρεών…

Εφόσον πάντως υπερισχύσει η επιθυμία του Δημήτρη Παπουτσάκη, στο πλευρό του αναμένεται να βρεθούν άτομα που ήταν τα τελευταία χρόνια στον Εργοτέλη, στηρίζοντας την προσπάθεια. Ο Σταύρος Λαμπράκης πάντως φαίνεται να έχει πιάσει ήδη δουλειά καταστρώνοντας το αγωνιστικό πλάνο ώστε να γίνουν τάχιστα τα επόμενα βήμα καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Συμφωνία με Βέλιτς

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης σε μία προσπάθεια να μην χαθεί επιπλέον χρόνος, φαίνεται πως έχει καταλήξει ήδη και στον προπονητή αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Βέλιτς που έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Επισκοπή.

Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News