default-image

Γρηγορίου: Μακάρι να μην υπήρξε δεύτερο ματς

Ποδόσφαιρο
Γρηγορίου: Μακάρι να μην υπήρξε δεύτερο ματς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nα μην υπήρχε δεύτερο ματς κόντρα στην ΑΙΚ και ο Ατρόμητος να πέρναγε στην επόμενη φάση του Europa League από χθες, θα ήθελε ο Μιχάλης Γρηγορίου, όπως τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Στοκχόλμη.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο και πως πρέπει να είναι προσεκτικοί μετά τα «στραπάτσα» των περασμένων ετών στην Ευρώπη. Στάθηκε στο γεγονός πως το ματς πήγε όπως το είχαν σχεδιάσει σε άμυνα και επίθεση, πιστεύει πως άξιζαν και τέταρτο γκολ και πως οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν ταλέντο και πως δικαιώνεται με την επιθετική τακτική που ακολουθεί.

Αναλυτικά: «Έληξε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Αυτό είχα πει και στα παιδιά. Μακάρι να μην υπήρχε άλλο ματς και να είχαμε περάσει στα πλέι οφ. Επειδή η συγκεκριμένη ομάδα έχει πάθει ανάλογη ζημιά στο παρελθόν, μας ενδιαφέρει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι μπροστά στον κόσμο μας.

Τότε θα μπορούμε να χαρούμε. Το ματς πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θέλαμε να ήμασταν γρήγοροι από την άμυνα στην επίθεση. Ξέραμε ότι είχαν πρόβλημα στην άμυνα. Είχαμε δύο πέναλτι εις βάρος μας, υπάρχουν αμφιβολίες για το πρώτο.

Θα μπορούσαμε να σημειώναμε και άλλο γκολ. Βλέπω διάθεση στα παιδιά από την πρώτη μέρα. Έχουν τεράστιο ταλέντο και ποιότητα. Πρόσθεσαν και τακτική. Αυτό προσδίδει κύρος στην ομάδα. Τους έπεισα, προς το παρόν, ότι και η τακτική είναι σημαντικό κομμάτι μιας ομάδας.

Είναι νωρίς να μιλήσω από τώρα για τη ρεβάνς. Θα είναι άκυρο... Μία εβδομάδα είναι αρκετή να αναλύσουμε το επόμενο ματς. Το συνεχές τρέξιμο οφείλεται πολύ και στους συνεργάτες μου, με τη δουλειά που έχουν κάνει.

Πάντα σκέφτομαι επιθετικά. Το μυαλό μου πάντα έτσι ήταν. Δεν μπορείς να πεις σε ένα παίκτη να παίξει 90’ άμυνα. Πόσο μάλλον στους παίκτες του Ατρομήτου, που έχουν επιθετικές τάσεις. Αλλιώς, έχεις χάσει το παιχνίδι. Ειδικά, στα ευρωπαϊκά ματς μετράει το εκτός έδρας γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News