default-image

Απολογήθηκε ο Σάντσεθ για την αποβολή

Αθλητισμός
Απολογήθηκε ο Σάντσεθ για την αποβολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε στο προχθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπριζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League εξήγησε ο Σέρχιο Σάντσεθ στον Γιάννη Αναστασίου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Λεωφόρο ο Ισπανός στόπερ μίλησε με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται από έναν παίκτη του επιπέδου του.

«Ο αντίπαλος με προκάλεσε δύο φορές στα πρώτα τριάντα λεπτά. Αρχικά μου έδωσε μια αγκωνιά σε μια διεκδίκηση, ενώ λίγο αργότερα μου έδωσε ακόμη ένα ύπουλο χτύπημα από πίσω στη μέση, σε μια διεκδίκηση. Αυτό βεβαίως δεν είναι δικαιολογία. Έκανα μεγάλη βλακεία. Ήταν ασυγχώρητο από μέρους μου το γεγονός ότι έπεσα στη παγίδα του και δεν έπρεπε να πάω έτσι πάνω στο τάκλιν...», είπε ο Σάντσεθ για το σκληρό φάουλ που έκανε στον Ντιαμπί.

Από την πλευρά του, ο κ. Αναστασίου υπογράμμισε: «Για την εμπειρία σου δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη. Είσαι πολύ έμπειρος παίκτης, έχεις παραστάσεις από τοπ επίπεδο και πρέπει να λειτουργείς με το μυαλό και να μην αφήνεις εκτεθημένη την ομάδα, διότι έτσι ζημιωνόμαστε όλοι μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News