default-image

Πιθανή η αποχώρηση Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Πιθανή η αποχώρηση Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά  στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ρομπέρτο και σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, άμεσα αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις!

Η αλήθεια είναι πως το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα… καυτό για το μέλλον του Ισπανού τερματοφύλακα. Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν με τους Πειραιώτες, το όνομα του δυναμικού άσου συνδέθηκε έντονα με σενάρια από την χώρα του, σύμφωνα με τα οποία, η Βαλένθια ήταν έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Αργότερα, στο… κόλπο μπήκαν και άλλες ομάδες της ιβηρικής χερσονήσου, με τελευταία την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επιθυμία του Ρομπέρτο είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς εκεί μένουν μόνιμα τα δύο παιδιά του, από τον γάμο του με την Μάρτα Ντομίνγκεζ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ήταν στα άμεσα πλάνα του η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Με την έναρξη της προετοιμασίας, όπου ο Ισπανός έδωσε κανονικά το «παρών» και υπολογίζεται ως ο βασικός τερματοφύλακας των Πειραιωτών, τα σενάρια… έπεσαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται άμεσα να δρομολογηθούν εξελίξεις για το μέλλον του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ομάδα του εξωτερικού, κατά πάσα πιθανότητα από την Ισπανία - ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το… όνομά της - έχει ψηλά στην λίστα τον δυναμικό πορτιέρο και κινείται έντονα για την μεταγραφή του. Ο Ρομπέρτο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με τον Ολυμπιακό, ενώ στο συμφωνητικό που έχει κατατεθεί στην Super League, δεν αναφέρεται κάποια ρήτρα αποδέσμευσης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό του παίκτη με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Μάλιστα, όπως υποστήριξαν στο παρελθόν δημοσιεύματα από την Ισπανία, το ποσό αυτό ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι… ξεκάθαροι, υποστηρίζοντας πως υπολογίζουν κανονικά στις υπηρεσίες του δυναμικού πορτιέρο και έχει τον πρώτο… λόγο για την θέση κάτω από τα δοκάρια για τη νέα σεζόν. Βέβαια, δεν αποκλείεται σε περίπτωση που έχει… σκάσει απίστευτη πρόταση για την μεταγραφή του να αλλάξουν τα δεδομένα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News