default-image

Καρέλης: Στο Βέλγιο όπως το β΄μέρος

Αθλητισμός
Καρέλης: Στο Βέλγιο όπως το β΄μέρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που έπρεπε και κατά πολύ βελτιωμένη από το πρώτο 45λεπτο στάθηκε ο Νίκος Καρέλης.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του «τριφυλλιού» τόνισε επίσης ότι δεν επηρεάστηκε από όσα του είπε ο τερματοφύλακας των Βέλγων, Μπρουζές, καθώς στόχος του ήταν μόνο να ευστοχήσει στο πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

Για την εικόνα του ματς:

«Δεν μπήκαμε δυναμικά στο α' ημίχρονο. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί και έπρεπε να έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία. Πήραμε όμως τη νίκη και τώρα πρέπει να κρατήσουμε το "μηδέν" στον δεύτερο αγώνα στο Βέλγιο».

Για το τι είπαν οι συμπαίκτες του στον Μπεργκ μετά το χαμένο πέναλτι:

«Του είπαμε ότι πρέπει να συνεχίζουμε και δεν πειράζει. Δεν μπαίνουν όλα τα πέναλτι. Ο Μπεργκ είναι επαγγελματίας και το έδειξε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και τα κατάφεραν να φτάσουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για το τι του είπε ο Μπρουζές πριν από την εκτέλεση του πέναλτι:

«Δεν άκουσα τίποτα. Κοιτούσα μόνο την μπάλα και τον στόχο μου».

Για τον αγώνα στο Βέλγιο:

«Πρέπει στο Βέλγιο να έχουμε την ίδια εικόνα που είχαμε α στο β΄ ημίχρονο. Πρέπει να μπούμε δυναμικά και συγκεντρωμένοι και οπωσδήποτε να μην δεχθούμε γκολ. Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα βρούμε τις ευκαιρίες, γιατί όχι να σκοράρουμε».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Μας στήριξε πάρα πολύ. Και όλοι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για το πού αφιερώνει το γκολ:

«Στην οικογένεια μου και στην κοπέλα μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News