default-image

Εντυπωσιάζει η Αλεξία Κανάκη του ΟΦΗ

Σπορ
Εντυπωσιάζει η Αλεξία Κανάκη του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τμήμα στίβου του   ΟΦΗ συνεχίζει τις μεγάλες του επιτυχίες για την φετινή χρονιά. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-Ανδρών-Γυναικών που έγινε στο ΟΑΚΑ, ξεχώρισε με την παρουσία της μια ακόμη αθλήτρια του ΟΦΗ η οποία υπόσχεται μεγάλες επιδόσεις στο μέλλον. Ο λόγος για την 21χρονη Αλεξία Κανάκη, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Νέων στα 400 μέτρα με χρόνο 55.33.

Παράλληλα κατετάγη στην 2η θέση στα 400 μ εμπόδια στην ίδια κατηγορία (60.10).

Επίσης στην κατηγορία γυναικών κατετάγη 3η στα 400μ εμπόδια και 4η στα 400 μέτρα Η Αλεξία Κανάκη προπονείται με τον Γιώργο Κόκκινο και όπως αναφέρει ο έφορος στίβου του ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης για αυτήν «παρ' ότι άργησε να ξεκινήσει τον αθλητισμό, κάνει  εκπληκτική πορεία και το μέλλον της ανήκει. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάνει ουσιαστικά ένα χρόνο αθλητισμό και παρ 'όλα αυτά κάνει τόσο μεγάλες επιδόσεις».

Παγκρήτιο ρεκόρ ο Χουλάκης

Ο ΟΦΗ είχε όμως και ένα Παγκρήτιο ρεκόρ στο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-Ανδρών-Γυναικών που έγινε στο ΟΑΚΑ. Το πέτυχε ο ακοντιστής του ΟΦΗ Γιάννης Χουλάκης στο Ακόντιο με βολή 72.60. Ο αθλητής του ΟΦΗ κατέλαβε την τέταρτη θέση στην Ελλάδα με την επίδοση αυτή.

Καλές επιδόσεις

Ο ΟΦΗ είχε όμως και άλλες καλές επιδόσεις στους αγώνες. Η Ευαγγελία Ψαράκη στο δίσκο κατέλαβε την 2η θέση στην Ελλάδα στις Νέες (43.06) και την τέταρτη στην κατηγορία γυναικών. Ο Λευτέρης Παπαδάκης κατετάγη 4ος στα 200 μέτρα στην κατηγορία Νέων (22.41). Ενώ ο παίδας  Γιώργος Καλογεράκης κατετάγη  7ος  στην κατηγορία Νέων με ατομικό ρεκόρ στα 400 μέτρα με χρόνο  50.04.

3ος στην Ελλάδα ο στίβος του ΟΦΗ για το 2015

Με την συνολική βαθμολογία που έλαβε ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα (Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-Ανδρών-Γυναικών) οριστικοποιείται η Τρίτη θέση στην Ελλάδα για το 2015, γεγονός που δείχνει την σπουδαία χρονιά που είχε φέτος ο στίβος του ΟΦΗ, ο οποίος επέστρεψε στην ελίτ του κλασσικού αθλητισμού στην χώρα μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News