default-image

Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπριζ

Αθλητισμός
Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπριζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο ραντεβού της φετινής σεζόν είναι γεγονός για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους τη φετινή σεζόν, υποδεχόμενοι την Κλαμπ Μπριζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (21:00, OTE Sport 1).

Στόχος του «τριφυλλιού» δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και για αυτό τον λόγο θέλει να αποκτήσει σαφές προβάδισμα από την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στους Βέλγους.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν από μερικές εβδομάδες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους και τότε ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί με σκορ 2-1, χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, από τότε έχουν περάσει αρκετές ημέρες και οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είναι πιο έτοιμοι και έχουν μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια τον σημερινό τους αντίπαλο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 την ομάδα του. Την «πράσινη» εστία αναμένεται να υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βέμερ, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ και Πράνιτς.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζέκα μαζί με τον Κουτρουμπή, ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται οι Καρέλης και Ατζαγκούν. Ο Νίνης θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Μπεργκ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» συμπληρώνουν οι Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Λαγός, Πέτριτς, Λουντ και Καλτσάς. Εκτός έμεινε οι ανέτοιμοι Νάνο και Κλωναρίδης, όπως και ο Εσιέν που κάνει αποθεραπεία και ο Τελάντερ.

Όσον αφορά τους Βέλγους, ο Μισέλ Πρεντόμ θα παρατάξει με 4-1-4-1 την ομάδα του. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Μπρουζές (τερματοφύλακας), Κουλς, Μέχελε, Ντουάρτε, Ντε Μποκ (άμυνα), Σίμονς (αμυντικό χαφ), Ντιαμπί, Φόρμερ, Βάνακεν και Βάθκεθ (στα χαφ) και Ντε Σούτερ (στην επίθεση).

Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι Τέουκενς, Χόουμπεργκς, Ντε Φάου, Καστελετο, Ντενσβιλ, Μπολί Μπομπό, Σίμονς, Ροϊτεν, Ντιαμπί, Ισκιέρδο, Στορμ, Ντιερξ, Ουλάρε και Σέιζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News