Αθλητισμός

Πρόταση της Λα Κορούνια στον ΠΑΟΚ για Λούκας

Στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ βρίσκεται η επίσημη πρόταση της Λα Κορούνια για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ροντρίγκο Φερνάντεθ στην εφημερίδα «Live Sport».

Από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» τη μεταγραφή του 29χρονου άσου στην Ντεπορτίβο.

«Βρίσκομαι στη Μαδρίτη αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Δεν γνωρίζω πώς έχουν προκύψει αυτές οι πληροφορίες, αλλά δεν ισχύουν», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την πρόταση του ισπανικού συλλόγου για την απόκτηση του πελάτη του:

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση από τη Ντεπορτίβο. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε συγκεκριμένα νούμερα, καθώς αυτό είναι κάτι που αφορά τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ξέρω όμως σίγουρα ότι η Ντέπορ θέλει αν αγοράσει το Λούκας. Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί το θέμα ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσα από τις διαπραγματεύσεις που θα υπάρξουν».

Σχόλια