Αθλητισμός

Στην ΕΕΑ σήμερα ο Μελισσανίδης

Το δεύτερο… ημίχρονο της καταγγελίας του Ολυμπιακού κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ασυμβίβαστο που θεωρούν οι «ερυθρόλευκοι» ότι υπάρχει λόγω της διοικητικής «σχέσης» του Δημήτρη Μελισσανίδη, θα διεξαχθεί  στις 12:00 στην ΕΕΑ.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να βρεθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά την κλήση που έλαβε από την ίδια την ΕΕΑ προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις και τις δικές του απαντήσεις στα όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταγγείλει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του στοιχήματος, λόγω της διοικητικής σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και την ταυτόχρονη συμμετοχή του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

Να θυμίσουμε ότι στη συνεδρίαση της 22ης Ιουλίου η Επιτροπή δεν μπόρεσε να αποφασίσει, καθώς από την ψηφοφορία των μελών της προέκυψε ισοψηφία (3-3) με αποτέλεσμα να κληθεί και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την παροχή διευκρινήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει από την Επιτροπή τη δυνατότητα παρέμβασης στη διαδικασία, ώστε να θέσουν ερωτήματα οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ακόμα είναι άγνωστο αν θα ικανοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια