default-image

Αντύπας Σηφάκης: "Κανένας εμπόδιο στην επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ"

Αθλητισμός
Αντύπας Σηφάκης: "Κανένας εμπόδιο στην επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μπεί εμπόδιο στην πορεία του ΟΦΗ προς την Σούπερ Λίγκ» ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ, Αντύπας Σηφάκης, στην συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε την πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ.

Ο κ. Σηφάκης έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν και του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Βλαστού και υπογράμμισε ότι στοχος είναι ο ΟΦΗ να ανέβει τα σκαλοπάτια και να ξαναφτάσει στην Α' Εθνική με δύναμη και καθαρά αθλητικά πρότυπα. Ο κ. Σηφάκης τόνισε ακόμη πως ήδη είναι σε συνενόηση με τον κ. Σεροπιάν για μια μελέτη αναφορικά με τη λειτουργία των ακαδημιών του ΟΦΗ και υπογράμμισε ότι στόχος είναι η δημιουργία μιας ισχυρής ακαδημίας με 500-600 παιδιά.

O επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπας Σηφάκης, στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ, ανέφερε πως

"στόχος είναι να αναδείξουμε το νέο που ανέτειλε για την ομάδα του ΟΦΗ. Ολοι γνωρίζετε κάτω απο ποιές συνθήκες, κάποιοι επιχειρηματίες συμφώνησαν να πάρουν στα χέρια τους τον ΟΦΗ, που κινδύνευε με αφανισμό. Μόνο με την αγάπη μας για το σωματείο, ψαχτήκαμε, βρήκαμε ανθρώπους με ομιλίτικα αισθήματα και ξεκινήσαμε. Η αρχή ήταν να βελτιώσουμε τις συνθήκες στο προπονητήριο, όπου έγινε ένα μικρό θαύμα.

Ξέρετε πως ήταν. Θα συνεχιστούν οι εργασίες και στο Γεντί Κουλέ, καθώς χρεάζεται να γίνουν παρεμβάσεις, μια και υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις. Στο πρόσωπο του κ. Μουράτ Σεροπιάν αναζητήσαμε τον προπονητή που αρμόζει στον ΟΦΗ.

Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα, με περγαμηνές και διάθεση για δουλειά. Δίπλα στον κ. Σεροπιάν τοποθετήσαμε τον κ. Βλαστό. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Τον εκτιμούν όλοι.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι διάθεση μας είναι ο ΟΦΗ να ανέβει τα σκαλοπάτια και να ξαναφτάσει στην Α' Εθνική με δύναμη και καθαρά αθλητικά πρότυπα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μπεί εμπόδιο σε αυτό. Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν έχει ελαττώσει την αγάπη του και το πάθος του για την ομάδα. Ο κόσμος είναι για μας ένα μεγάλο όπλο, για να συνεχίσουμε".

Για τα θέματα της εκκαθάρισης και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την υπογραφή των συμφωνητικών, ο κ. Αντύπας Σφάκης τόνισε πως "οι ημερομηνίες συνέχεια αναβαλλονται. Θα έχουμε πλέον δυο επιπλέον δικηγόρους για να τρέξουμε τα θέματα αυτά.Το συμφωνητικό με τον Ερασιτέχνη, θα είναι συμβολικό, αλλά και ουσιαστικό".

Για το θέμα των ακαδημιών και ποιές είναι οι σκέψεις της νέας διοίκησης του ΟΦΗ, πάνω σε αυτό, ο κ. Σηφάκης υπογράμμισε ότι "ακαδημία που δεν θα είναι ακαδημια του ΟΦΗ, δεν υπάρχει για εμάς. Ακόμα και στην συζήτηση που κάναμε με το Λίντο, είπαμε ότι αν τεθεί θέμα συνεργασίας, δεν υπάρχει Λίντο, αλλά μόνο ΟΦΗ. Αυτός ο όρος είναι απαράβατος. Δεν υπάρχει όμως καμία συμφωνία.

Ο προπονητής μας ο κ. Σερπιάν ανέλαβε να δεί τις δυνατότητες που υπάρχουν φέτος για να κάνει ο ΟΦΗ ακαδημίες. Αν είναι εφικτό θα το κάνουμε εμείς. Αν όχι θα μιλήσουμε με το Λίντο, για μια συμφωνια ενός έτους και βλέπουμε.

Αν κάνουμε ακαδημίες θέλω να γίνει κάτι καλό. Δεν θέλω αυτό που γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Δεν θα κάνουμε ακαδημίες για να ρεζιλευτούμε. Θέλουμε να φτιάξουμε μια σωστη ακαδηία του ΟΦΗ με 500-600 παιδιά".

Για το αν η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ έχει συνοχή, ο Αντύπας Σηφάκης ανέφερε ότι "σε κάθε συμβούλιο που γίνεται διαπιστώνουμε ότι έχουμε γίνει όλο και πιο ομιλίτες. Πιο φανατικοί. Αυτό έχω να πώ" κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News