Αθλητισμός

Σεροπιάν: «Ενα αριστεροπόδαρο ακόμη και ένα επιθετικό»

Στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου ακραίου παίκτη και ενός επιθετικού εστιάζει ο ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Μουράτ Σεροπιάν στην συνέντευξη τύπου που έδωσε λίγο πριν την έναρξη της πρώτς προπόνησης του ΟΦΗ. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας τόνισε ότι στόχος του είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει σήμα κατατεθέν τη δουλειά.

Οπως ανέφερε ο κ. Σεροπιάν: «ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Παρά το δύσκολο περιβάλλον που ζούμε αυτήν την εποχή, έχουν κάνει ότι μπορούν για να ενισχυθεί η ομάδα. Να παρουσιαστεί δυνατή.

Εχουμε επιχειρήσει το χτίσιμο της ομάδας απο το μηδέν. Σε οργάνωση και νοοτροπία. Μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε κάτι σωστό σε στέρεες βάσεις. Θέλουμε μια ομάδα με νέα παιδιά, έχουμε και έμπειρους παίκτες, θέλουμε και έντονο κρητικό στοιχείο μέσα σε αυτό και το έχουμε. Εχουμε μακρινό ορίζοντα σαν ομάδα και έχουμε ώς στόχο την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.

Το όνομα της ομάδας και οι προσδοκίες δεν μας επιτρέπουν κάτι άλλο.Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας σε αυτό. Στο Ηράκλειο, αλλά και στην Αθήνα. Εχει σημασία αυτό που λέω πάνω σε αυτό.

 Ευχαριστώ τον κ. Πολεμαρχάκη και τον κ. Βλαστό που είναι μαζί μου. Η δουλειά στην ομάδα μας θα είναι το σήμα κατατεθέν".

Για την περαιτέρω μεταγραφική ενισχυση του ΟΦΗ, ο Σεροπιάν ανέφερε πως "ψάχνουμε ακόμη ένα ακραίο παίκτη αριστεροπόδαρο και ένα επιθετικό. Χωρίς να σημαίνει ότι αν δεν βρούμε αυτούς τους παίκτες θα καταστραφούμε. Απλά, έχουμε 2-3 ατέλειες ακόμη για να κλείσουμε το ρόστερ. Εχουμε κάνει μεταγραφές ουσίας με παίκτες απο την Football league που έχουν κίνητρο".

Ακόμη, ο Σεροπιάν για τους ξένους παίκτες του ΟΦΗ τόνισε ότι "δεν μας απασχολεί ότι μπορούμε να πάρουμε άλλους τρείς ξένους. Ισως να μην πάρουμε και κανένα άλλο».

Για τις ακαδημίες και το κατά πόσο και εκείνος μπορεί να βοηθήσει σε ένα σωστό σχεδιασμό, ανέφερε πως "θα κάνουμε μια μελέτη και θα προτείνω τη δική μου θέση στην διοίκηση της ομάδας".

Για τις όποιες δυσκολίες έχει συναντήσει ανέφερε ότι "σε κάθε σοβαρή προσπάθεια γεννιούνται και δυσκολίες.Είναι ενδοοικογενειακά ζητήματα και τα αντιμετωπίζουμε".

Βλαστός: "Να δουλέψουμε με συνέπεια»

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Βλαστός, τόνισε ότι "ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Πρέπει να δουλέψουμε με συνέπεια και σκυμμένο κεφάλι για να φέρουμε αποτελέσματα".

Για το θέμα των ακαδημιών του ΟΦΗ ο Γ. Βλαστός ανέφερε πως «έπρεπε να τρέξουμε κάποια πράγματα, να φτιάξουμε το αθλητικό κέντρο, αλλά και το ρόστερ της ομάδας. Στα σχέδια μας είναι και οι ακαδημίες. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ να βρίσκει ταλέντα" ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια