default-image

Εντυπωσιακός και πάλι ο κόσμος του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Εντυπωσιακός και πάλι ο κόσμος του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δύναμη του ΟΦΗ και η δίψα του κόσμου για την επιστροφή της ομάδας στις υψηλές Εθνικές κατηγορίες, αναδείχθηκε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που έγινε την Δευτέρα 27/7 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο. Ο ΟΦΗ ξεκινάει απο την Γ Εθνική την επανεκκίνηση του, με στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει στην Γ Εθνική και όλα δείχνουν ότι ο κόσμος θα είναι κοντά του σε αυτήν του την προσπάθεια.

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ο κόσμος έσπευσε μαζικά και έδειξε απο την πρώτη στιγμή στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο τις διαθέσεις του, για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου.

Οι νεοι παίκτες της ομάδας έδειξαν εκστασιασμένοι με την παρουσία του κόσμου στο Αθλητικό Κέντρο, στην «ανοιχτή» πρώτη συγκέντρωση.

Ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο απο τα σημαντικά φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, ανέφερε ότι «είναι για μένα μια ιστορική μέρα, να παίζω σε ένα τοσο ιστορικό σύλλογο. Σε λίγες ομάδες στην Ελλάδα, υπάρχει αυτή η εικόνα. Είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες. Πρέπει να κάνουμε χαρούμενο αυτόν τον κόσμο. Ο ΟΦΗ για μένα ανήκει στην Σούπερ Λίγκ".

Απο τους νέους παίκτες ο Βαγγελης Νικολόπουλος, ανέφερε ακόμη ότι «ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα. Εχει φανταστικό κόσμο. Θέλουμε να φέρουμε την ομάδα στην Σουπερ Λίγκ. Με σοβαρή και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε".

Απο τους παλιούς...

παίκτες, ο Μανόλης Φαζός, υπογράμμισε πως "είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτόν τον κόσμο δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επαναφέρουμε την ομάδα, εκεί που ανήκει".

Με τη σειρά του ο Μανόλης Μπολάκης, υπογράμμισε πως "ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται ο ΟΦΗ. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την ομάδα απο αυτές τις κατηγορίες και να την επαναφέρουμε, εκεί που ανηκει".

*Στις προπονήσεις του ΟΦΗ μετέχει και ο 17χρονος γκολκίπερ του ΠΟΑ Μάνος Αγγελάκης, μετά απο συνενόηση που έχει κάνει η διοίκηση του ΟΦΗ με το ΠΟΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News