default-image

Επιθεώρησαν το ΒΑΚ πριν την "πρώτη" του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Επιθεώρησαν το ΒΑΚ πριν την "πρώτη" του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο συνεδρίασε την Παρασκευή 24 Ιουλίου η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ και με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουλίου, όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά τις εργασίες που έχουν προχωρήσει για την βελτίωση της εικόνας του αθλητικού κέντρου.

Ο Γιάννης Βάβουλας που έχει αναλάβει την επίβλεψη των έργων, ξενάγησε τους επιχειρηματίες στα αποδυτήρια και τα γήπεδα του αθλητικού κέντρου, η εικόνα των οποίων είναι σαφέστατα βελτιωμένη, από εκείνη που υπήρχε, όταν ανάλαβαν τις τύχες του ΟΦΗ.

Τα γήπεδα έχουν κουρευθεί και έχουν λιπανθεί, ποτίζονται καθημερινά, ενώ και στο κτιριακό συγκρότημα και ειδικά στους χώρους των αποδυτηρίων, έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις.

Το Αθλητικό Κέντρο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ομάδα του ΟΦΗ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί. Θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη, ενώ θα γίνει το επόμενο διάστημα και βαφή του κτιρίου (εσωτερικά έχει γίνει βαφή).

Να σημειωθεί ότι μέσα στα αποδυτήρια κατασκευάστηκαν νέες ντουλάπες με το σήμα και τα χρώματα του ΟΦΗ, ενώ τέθηκε ξανά σε λειτουργία η πισίνα αποκατάστασης και η σάουνα των ποδοσφαιριστών, που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας τα τελευταία χρόνια.

Στα σχέδια των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ, είναι η αναμόρφωση το επόμενο διάστημα των αποδυτηρίων για τα τμήματα υποδομής, αλλά και η καλύτερη εκμετάλευση του τέταρτου γηπέδου (δίπλα στο κλειστό του μπάσκετ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο). Πάνω σε αυτό γίνονται ήδη συζητήσεις για το πως το γήπεδο αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα προς όφελος των τμημάτων υποδομής ΟΦΗ, αλλά και του συλλόγου συνολικά.

Για το θέμα αυτο και τους τρόπους αξιοποίησης, θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, αφού θα συζητηθεί διεξοδικά το ζήτημα της λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και παρθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Ενημέρωση για τις μεταγραφές

Στην συνεδρίαση της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης, ενημέρωσε για τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και τους παίκτες που έχει αποκτήσει ο ΟΦΗ, εκφράζοντας την πεποίθηση του, ότι οι κινήσεις που έχουν γίνει, αλλά και αυτές που θα γίνουν ακόμη, θα δώσουν στον ΟΦΗ τη δυναμική που χρειάζεται για την συμμετοχή του στη Γ' Εθνική, την προσεχή χρονιά.

Οι επιχειρηματίες έδωσαν συγχαρητήρια στον κ. Πολεμαρχάκη, για το γεγονός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε μια εποχή που οι περισσότερες ομάδες δεν κινούνται λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, κατάφερε σε συνεργασία με τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Βλαστό, να χτίσουν τον κορμό της ομάδας, για τη νέα περίοδο.

Ο ΟΦΗ ξεκινάει τη Δευτέρα και επίσημα τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ' Εθνική, με στόχο να μπορέσει να ξεφύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απο αυτές τις κατηγορίες και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ο κ. Πολεμαρχάκης ανέλυσε τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του ΟΦΗ και τόνισε ότι θα γίνουν κάποιες ακόμη προσεκτικές μεταγραφικές κινήσεις, σε συνενόηση με τον προπονητή.

Συζήτηση με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Στην συνεδρίαση των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, συμμετείχαν εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σπυριδάκης και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αντωνακάκης, καθώς ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ήταν στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία των δυο πλευρών.

Όπως το συμφωνητικό που θα υπογραφεί μεταξύ Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της ομάδας επιχειρηματιών, νομικά ζητήματα που αφορούν την εκκαθάριση και άλλα θέματα που πρέπει να προχωρήσουν. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και σε όλα τα θέματα υπήρξε ταύτιση απόψεων, καθώς κοινός στόχος, είναι να υπάρχει ένα σωστό πλαίσιο συνεργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News