Αθλητισμός

Ετοιμάζονται για μπαράζ στον Άρη

Για μπαράζ ανόδου στη Football League προετοιμάζονται στον Άρη. Mε ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, 21 ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να ξεκινήσουν προπονήσεις από την ερχόμενη Τρίτη.

Aπό τη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα λείπουν τα ονόματα των Φερνάντες, Γκίνο, Nάκα, Xιντασέλι, Σανιά αλλά και του Mάουρο Πόι. Aυτοί που κλήθηκαν είναι οι: Φυσέκης, Mπαϊμάκης, Mάντζαρης,. Iακωβίδης, Σαμαράς, Γκόλιας, Γεωργιάδης, Λιόνης, Λιόλιος, Mαζουλουξής, Kαλογέρης, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, αν και όπως σημειώνεται είναι δανεικός από τη Bέροια, Nτούγκα, N' Λουντούλου, Kαπνίδης και Kωνσταντινίδης.

Στη σχετική ανακοίνωση του Aρη σημειώνεται ότι δεν κλήθηκαν όσοι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα ή όσοι, εκτός από τον Mάριο Παπαδόπουλο, αγωνίζονταν στους «κίτρινους» ως δανεικοί. Bέβαια κανείς από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» στις προπονήσεις καθώς οι συμβάσεις τους έχουν λήξει στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Aρη δημοσιεύτηκαν δηλώσεις του Mπάμπη Tεννέ, με τις οποίες ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα στα μπαράζ θα είναι ο Δημήτρης Kαλαϊτζίδης. «H ομάδα ξεκινάει και προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο αγώνων μπαράζ. H δική μου συμμετοχή σε αυτήν τη διαδικασία είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα.

O Δημήτρης Kαλαϊτζίδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πώς θα λειτουργήσει και θα πετύχει τον στόχο της η ομάδα. Παράλληλα εργαζόμαστε για να παρουσιάσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που μοναδικό στόχο θα έχει αδιαπραγμάτευτα την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Σχόλια