default-image

Η Ρεάλ κατέκτησε το International Champions Cup

Ποδόσφαιρο
Η Ρεάλ κατέκτησε το International Champions Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε 100.000 θεατές στο γήπεδο της Μελβούρνης, η Ρεάλ Μαδρίτης «διέλυσε» την Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησε πολύ εύκολα με 4-1 και κατέκτησε με άνεση το International Champions Cup.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έριξε στα βαθιά τους νεαρούς αμυντικούς Χάμφρεϊς και Ντινάιερ και οι «πολίτες» το πλήρωσαν βαθιά. Στο 21' από σέντρα του Μπέιλ, ο Μπενζεμά με μονοκόματο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ, στο 25' από βαθιά μπαλιά του Κροος ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε ολομόναχος και νίκησε με τύχη τον Χαρτ για το 2-0, ενώ σκόραρε και ο Πέπε ανενόχλητος με κεφαλιά στο 44' για το 3-0.

Ο Γιάγια Τουρέ μείωσε με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο διαιτητής υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι σε χέρι που έκανε πρώτα ο Στέρλινγκ και μάλιστα έξω από την περιοχή και μετά ο Σέρχιο Ράμος. Πάντως, στο 10' είχε αρνηθεί καταφανέστατο πέναλτι στην ανατροπή του Τουρέ από τον Νάβας μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ είχε αλλαγές, αλλά συνέχισε με... φουλ επίθεση. Στο 61' ο Κριστιάνο αστόχησε σε τετ-α-τετ, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Βαράν έφυγε άουτ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τσερίσεφ με εύκολο πλασέ από γύρισμα του Ίσκο στο 73', με την άμυνα της Σίτι να απουσιάζει ξανά...

Να σημειωθεί πως ο Ντελφ, στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Μάντσεστερ, αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 20ο λεπτό, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του, με τους Ισπανούς να λένε πως αρχίζει να νιώθει καλύτερα υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News