default-image

Χωρίς γκολ ο Ολυμπιακός με Αντάλιασπορ

Αθλητισμός
Χωρίς γκολ ο Ολυμπιακός με Αντάλιασπορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ακόμη ένα ματς ο Ολυμπιακός έδειξε αδυναμία στο να μετατρέπει φάσεις σε γκολ, μένοντας στο 0-0 με την τουρκική Αντάλιασπορ

Περισσότερη προσπάθεια θα πρέπει να καταβάλουν οι παίκτες του Ολυμπιακού αν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα που έχουν στο σκοράρισμα καθώς την Πέμπτη για ακόμη ένα ματς δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σταθερό πρόβλημα στο σκοράρισμα και δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα ούτε απέναντι στην τουρκική Αντάλιασπορ με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Αντάλιασπορ.

Σίγουρα αναμένεται η μεταγραφή κάποιου ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης με τον Πορτογάλο προπονητή να εξετάζει τις επιλογές του, αλλά το υπάρχον ρόστερ είναι φανερό ότι προβληματίζει στο επιθετικό κομμάτι...

Πλέον οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία..

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουακού, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Ολαϊτάν.

Αντάλιασπορ (Σιμσέκ): Οζένκ, Σιμσέκ, Αράτ, Τσελούστκα (27' λ.τ. Γκορ), Αϊτακ, Τσίκο, Μπεκμεζκί, Ακμπάμπα, Μπασάν, Κίλιτς, Μπιλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News