default-image

Απορρίφθηκε η πρόσθετη παρέμβαση του Εργοτέλη και του Απόλλωνα στην υπόθεση της Κέρκυρας

Ποδόσφαιρο
Απορρίφθηκε η πρόσθετη παρέμβαση του Εργοτέλη και του Απόλλωνα στην υπόθεση της Κέρκυρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδικάστηκε σήμερα  η υπόθεση της Κέρκυρας που είχε να κάνει με την "εικονική μεταβίβαση" των μετοχών της σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η πειθαρχική επιτροπή της Super League έκανε δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του Λεβαδειακού στην συγκεκριμένη υπόθεση και απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση του Εργοτέλη και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τον δικηγόρο του Απόλλων κ. Μηνά Λυσάνδρου να τονίζει μεταξύ άλλων: "Η απόφαση αυτή μας στερεί το δικαίωμα να προσφύγουμε σε άλλα μέσα, δεν έχει καμία νομική βάση με αποβάλλεται από μια διαδικασία που αντανακλαστικά μας αποβάλλει από τις επόμενες".

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι εφόσον ισχύσει η εισήγηση της ΕΕΑ και η Κέρκυρα υποβιβαστεί τότε τη θέση των "Φαιάκων" στην Super League θα πάρει ο Λεβαδειακός.

Ο Θανάσης Ισάρης, ο φερόμενος ως μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας έκανε αίτηση ακύρωσης της εισήγησης της ΕΕΑ στο διοικητικό εφετείο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα. Απόφαση όμως, δεν έχει παρθεί ακόμη(!) και έτσι, η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε κανονικά την Πέμπτη το μεσημέρι, στην πειθαρχική της Super League.

"Επειδή υπάρχουν και άλλες αποφάσεις της ΕΕΑ τότε η έκθεση ήταν δεσμευτική και έκανε λόγο για αποβολή ομάδων, ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Εδώ δεν έχουμε κάτι τέτοιο" είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της Κέρκυρας κ. Λίβας.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι αύριο Παρασκευή και από εκεί θα πρέπει να δούμε τι πορεία θα πάρει η υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News