default-image

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Δρόμου Χαλκιαδάκη- Μηλάκη

Σπορ
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Δρόμου Χαλκιαδάκη- Μηλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου του Έλζακ θα αποτελέσει το τελευταίο αγωνιστικό τεστ για το γυναικείο tandem πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ελβετίας. Επί γερμανικού εδάφους, οι αθλήτριες του ΑΣ Τάλως, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη (πιλότος), θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Ιουλίου.

Αμέσως μετά θα μεταβούν στην Ελβετία και την πόλη Νότβιλ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Δίπλα στο ελληνικό γυναικείο tandem θα βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βαρβεράκης.

Ο αγώνας της ατομικής χρονομέτρησης θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Σκραχόφε, δύο χιλιόμετρα μακριά από το Έλζακ. Η διαδρομή για την κατηγορία MH1 είναι συνολικής απόστασης 9 χιλιομέτρων, ενώ για τις κατηγορίες MB, MW, MC1 είναι 18.2 χιλιόμετρα.

Όσον αφορά στον αγώνα δρόμου, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο του Έλζακ. Η διαδρομή είναι επίπεδη και ως εκ τούτου μπορούν ν` αναπτυχθούν μεγάλες ταχύτητες. Κάθε γύρος της διαδρομής είναι 4.6 χιλιόμετρα και θα καλυφθεί αρκετές φορές από τους συμμετέχοντες/ούσες, ανάλογα την κατηγορία στην οποία ανήκουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News