default-image

Σκακιστικές εμπειρίες για τους αθλητές του ΟΦΗ

Σπορ
Σκακιστικές εμπειρίες για τους αθλητές του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Εσωτερικό Πρωτάθλημα των Ακαδημιών του Ο.Φ.Η. Με συνολικά πάνω από 30 συμμετοχές, οι νεαροί σκακιστές του ΟΦΗ, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Επιπλέον, οι σκακιστές και σκακίστριες που θα λάβουν μέρος στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα, που θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προετοιμαστούν για το δύσκολο έργο που τους περιμένει. Το επίπεδο των παρτίδων κρίθηκε ικανοποιητικό από τους προπονητές του συλλόγου, τόσο για τους προχωρημένους, όσο και για τους πιο αρχάριους σκακιστές.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους γεγονός που αντανακλά την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου. Συχνά σχηματίζονταν χαρούμενα  πηγαδάκια, ενώ οι αναλύσεις των παρτίδων έδιναν και έπαιρναν μετά το τέλος των παρτίδων. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι μια παρτίδα και η ανάλυσή της προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μάθημα για τις δύο πλευρές.

Το Πρωτάθλημα έκλεισε με την ευχή όλων όχι μόνο να επαναληφθεί, αλλά και να καθιερωθεί με τη συμμετοχή και άλλων σκακιστών. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι του τέλος του μήνα, όταν και θα ξεκινήσει η θερινή περίοδος μαθημάτων. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα τηλέφωνα 6947721914 (κος. Γρατσέας Στέφανος) και 6977358312 (κος. Λυράκης Σταύρος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News