default-image

Φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Ουντινέζε με 2-1

Αθλητισμός
Φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Ουντινέζε με 2-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ουντινέζε στο τελευταίο φιλικό πριν την αναμέτρηση με την Μπριζ δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία στην επίθεση αλλά πλήρωσε και πάλι τα ομαδικά και ατομικά λάθη στην άμυνα.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση ψάχνοντας λίγο τα πατήματα τους, ιδίως η τετράδα της άμυνας που για πρώτη φορά έπαιζαν όλοι μαζί. Το τριφύλλι προσπάθησε όπως έχει κάνει σε όλα τα φιλικά του να βγάλει πίεση αρκετά ψηλά, να παίξει με την μπάλα κάτω όλη την ώρα, και να εκμεταλλευτεί τις στημένες φάσεις στην επίθεση του.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ουσιαστικά πλήρωσαν δυο αδράνειες τους στην άμυνα, η πρώτη μόλις στο 9' όταν σε μια βαθιά μπαλιά πίσω από το κέντρο του Αντνάν ο Φερνάντες βγήκε στην πλάτη του Ταυλαρίδη και ανάμεσα στον Σάντσεθ και με πλασέ στην κίνηση κρέμασε τον Κοτσόλη. Ένα πανέμορφο γκολ το οποίο χειροκροτήθηκε από τους 12.000 και πλέον φίλους των πράσινων που ήταν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το τριφύλλι συνέχισε με το ίδιο σχήμα και στο ίδιο μοτίβο μην αλλάζοντας το πλάνο του παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και μετά το 20' άρχισε να βγάζει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. Έκλεβε μπάλες, είχε καλή ανάπτυξη και προσπαθούσε να βγάλει φάσεις.

Η πρώτη εξ αυτών στο 26' με τον Καρέλη να γίνεται κάτοχος της μπάλας, με μια ωραία προσποίηση με τακουνάκι απέφυγε δυο παίκτες των Ιταλών και σούταρε λίγο πάνω από την εστία του Καρνέζη.

Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως μέχρι το τέλος του 45λεπτου να απειλήσουν ξανά τους Ιταλούς. Είναι χαρακτηριστικό όμως ότι το τριφύλλι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 64% κατοχή.

Δυο λεπτά αργότερα και πάλι μετά από ωραία συνεργασία ο Παναθηναϊκός με τον Ατζαγκούν έφθασε σε θέση βολής αλλά το σουτ του Νιγηριανού έφυγε έξω από την εστία του διεθνή Έλληνα πορτιέρο.

53' Ο Βέμερ γρήγορα ένα πλάγιο άουτ στον Καρέλη αυτός ωραία αριστέρα στον Πράνιτς σέντερ πέρασε ο Μπεργκ δεν το περίμενε

56' Ο Λαγός βαθιά μπαλιά ο Μπεργκ κοντρόλ με το δεξί και σουτ με το αριστερό και 1-1

 58' Ζαπάτα τετ α τετ μελακία του Σάντσεθ τον έχασε πλασάρε με τα πόδια ο Κοτσόλης

76' 1-2 Αγκίρε βαθιά μπαλιά ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε λάθος και δεν γύρισε την μπάλα ο Αγκίρε πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κοτσόλη

 88΄ Ο Πέτριτς απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά έπεσε στην δεξιά του γωνία ο Σκουφέτ και έδιωξε

91' Ο Κουτρουμπής ωραία μπαλιά και ο Λουντ κεφαλιά από κοντά αλλά έξ

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ (60' Τριανταφυλλόπουλος), Πράνιτς, Λαγός (60' Κουτρουμπής), Ζέκα, Ατζαγκούν (60' Λουντ), Νίνης (66' Πέτριτς), Καρέλης (70' Καλτσάς), Μπεργκ.

Ουντινέζε: Καρνέζης (46' Σκουφέτ), Ουαγκέ,  Αντνάν, Ντανίλο, Ντομίτσι, Εντενίλσον (60' Βέρε), Φερνάντες (84' Α. Ζαπάτα), Πίντζι, Κονέ (46' Μέρκελ), Τερεό (74' Αγκίρε), Ντουβάν Ζαπάτα (60' Πασκουάλε) .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News