Αθλητισμός

Στο Ηράκλειο αύριο ο Σεροπιάν

Η άφιξη του Μουράτ Σεροπιάν στο Ηράκλειο, αύριο  το πρωί, αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στον ΟΦΗ, τόσο σε θέματα μεταγραφών, όσο και σε θέματα οργάνωσης της προετοιμασίας της ομάδας.

Όπως αποφασίστηκε η «πρώτη» του ΟΦΗ θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (27/7)  στις 6.30μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει «συνεργασία» με τους ανθρώπους της ομάδας, για θέματα μεταγραφών και προετοιμασίας, καθώς πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα της σεζόν για τον ΟΦΗ έχει ήδη αρχίσει.

Στο Ηράκλειο ο Φαμπίνιο

Στο μεταξύ, οι αφίξεις ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχουν ήδη αρχίσει. Στο Ηράκλειο, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία.

Ο Φαμπίνιο ήρθε νωρίτερα στο Ηράκλειο για να βρει σπίτι και να ξεκινήσει την Δευτέρα την προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο βρίσκονται ακόμη ο Δήμος Τζέκος (επιθετικός), Άρης Βλάχος (τερματοφύλακας), που επίσης έχουν αποκτηθεί από τον ΟΦΗ.

Οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν αποκτηθεί και είναι από την Κρήτη, δηλαδή οι Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Ραπτάκης, αλλά και παιδιά από την Κ20 του ΟΦΗ θα είναι επίσης παρόντες στην «πρώτη» της ομάδας.

Σχόλια