Αθλητισμός

Στηρίζει Μαρκαριάν όχι όμως και Καραγκούνη η ΕΠΟ

Το Σέρχιο Μαρκαριάν στηρίζεται και μάλιστα με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από την ΕΠΟ, όπως τόνισε σε δήλωση του στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ωστόσο εκείνος που μπαίνει στο στόχαστρο είναι ξεκάθαρα ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ποιο είναι το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του Ουρουγουανού και γιατί ο «Τυπάρας» είναι εκείνος που ουσιαστικά βρίσκεται στο στόχαστρο;

Μετά το αποτέλεσμα με τα Νησιά Φερόε, οι άνθρωποι της ΕΠΟ, έχουν σαφή παράπονα για το οργανωτικό κομμάτι της Εθνικής ομάδας, όπως και για την στελέχωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν, αντιλαμβανόμενος πως η πίεση, πέφτει στις πλάτες του ανθρώπου που τον επέλεξε προσωπικά για να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής, μετά το ναυάγιο της σύντομης θητείας του Ρανιέρι, δηλαδή σε αυτές του Γιώργου Καραγκούνη, διάλεξε την οδό της παραίτησης. Κι αυτό γιατί η πίεση, είχε αρχίσει να γίνεται όλο και πιο έντονη, όσο περνάει ο καιρός. Έτσι ο Μαρκαριάν επέλεξε να θυσιαστεί για να αποφορτιστεί η κατάσταση.

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ, αμέσως μετά την παραίτηση του Σέρχιο Μαρκαριάν, είναι ωστόσο ξεκάθαρη για το πού στρέφονται τα βέλη της κριτικής. Ο Γκιρτζίκης είπε «Δεν κάνουμε δεκτή την παραίτηση. Πιστεύω τον Μαρκαριάν». Με αυτή την τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ, εμμέσως πλην σαφώς, καθιστά υπεύθυνο για την κακή πορεία τον Καραγκούνη, μιας και τα παράπονα αφορούν αυτόν κυρίως. Ο κ. Γκιρτζίκης μίλησε ξεκάθαρα για στήριξη του Σέρχιο Μαρκαριάν και μάλιστα εξέφρασε πίστη στο πρόσωπο και τις ικανότητες. Όμως δεν παίρνει θέση και για τον Γ. Καραγκούνη, για τον οποίο η γκρίνια για τον τρόπο οργάνωσης και στελέχωσης, ακούγονται εδώ και καιρό.

Πηγή: Sport-fm.gr

Σχόλια