default-image

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο στίβος του ΟΦΗ

Σπορ
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο στίβος του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύτιμες εμπειρίες από την συμμετοχή σε μια μεγάλη διοργάνωση ήταν το κέρδος για τους τρεις αθλητές στίβου του ΟΦΗ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που έγινε στην Κολομβία.

Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετείχε με τρεις αθλητές σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το καλύτερο πλασάρισμα σε ατομικό επίπεδο, είχε η ακοντίστρια του ΟΦΗ Αφροδίτη Μανιού, η οποία κατέλαβε την 13η θέση στον κόσμο με βολή 48.52. Η αθλήτρια του ΟΦΗ είχε και μια μεγάλη βολή που θα την έβαζε στην εξάδα, αλλά ακυρώθηκε. Ο Γιώργος Καλογεράκης στα 400μ με εμπόδια, κατέλαβε την 27η θέση με επίδοση 53.71. Ο αθλητής του ΟΦΗ συμμετείχε και στην μικτή κούρσα των 4Χ400 με την Ελληνική ομάδα να καταλαμβάνει την 11η θέση.

Τέλος, η Μελίνα Καστρινού (έπταθο) κατέλαβε την 36η θέση.

Καλή παρουσία οι σκυτάλες!

Η καλή παρουσία του στίβου του ΟΦΗ στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων και Νέων γυναικών (κάτω των 23 ετών )στο Σχηματάρι. Ο ΟΦΗ κατέλαβε την 3η θέση στην Ελλάδα στους Νέους στην σκυταλοδρομία 4Χ100 (Διάκος, Παπαδάκης,Επταμηνιτάκης, Μαυραντωνάκης) και την 5η θέση στην Ελλάδα στις Νέες στην σκυταλοδρομία 4Χ00 (Κανάκη,Παρδάλου,Στραταντωνάκη,Λεγάκη).

Με τις επιδόσεις αυτές ο ΟΦΗ είναι πλέον πολύ κοντά στην κατάληψη της συνολικής βαθμολογίας ώς τρίτο σωματείο της Ελλάδος για το 2015, που είναι ο βασικός στόχος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News