Αθλητισμός

Εκδήλωση για καλό σκοπό πραγματοποιεί η ΕΠΣΗ

Να τονώσει τα οικονομικά ασθενή σωματεία της δύναμης της επιχειρεί η ΕΠΣΗ που διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιουλίου μία μεγάλη εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων. Πιο συγκεκριμένα  

"Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, αντιλαμβανόμενο τις οικονομικές δυσκολίες που διανύουν τα σωματεία του Ηρακλείου, αποφάσισε να διοργανώνει μία μεγάλη κρητική εκδήλωση, με σκοπό να μπορέσει να στηρίξει οικονομικά τα σωματεία, ενόψει και των δηλώσεων συμμετοχής της νέας περιόδου.

Έτσι, καλεί όλα τα σωματεία, τους φορείς και τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να δώσει το παρών την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου στις 21:30 το βράδυ στο "Θάλασσα Club" στην Αμμουδάρα (πίσω από το εστιατόριο Πετούσης) για μία μεγάλη κρητική εκδήλωση με τα συγκροτήματα του Μανόλη Κονταρού, του Νίκου Ζωϊδάκη ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες της κρητικής μουσικής να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Η τιμή των προσκλήσεων θα είναι συμβολική για τα σωματεία και θα τους δοθούν προσκλήσεις προκειμένου να τις διαθέσουν και να μπορούν να έχουν έσοδα από αυτή την πρωτοβουλία. Καλούνται τα σωματεία από αύριο, Δευτέρα 20 Ιουλίου, να επικοινωνούν με την ΕΠΣΗ για να τους δοθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις προσκλήσεις και την παραλαβή τους".

Σχόλια