Αθλητισμός

Χωρίς Τζιοβάνι αναχωρεί για Πολωνία η ΑΕΚ

Αναχωρεί για την Πολωνία αύριο η ΑΕΚ με κενή τη θέση του αριστερού μπακ. Παρά τις επίπονες προσπάθειες για να βρεθεί λύση και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζιοβάνι -από τις σημαντικότερες φετινές της Ενωσης-, αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξαν νέες επαφές, στις οποίες οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν νέες διαβεβαιώσεις πως η υπόθεση εξελίσσεται ομαλά. Ωστόσο, μέχρι να μπει στο αεροπλάνο ο Τζιοβάνι και να υπογράψει το συμβόλαιό του, στην ΑΕΚ υπάρχει εύλογη ανησυχία. Γι' αυτό και βγαίνουν διακριτικά από το συρτάρι κάποιες εναλλακτικές επιλογές.

Οπως έχετε ενημερωθεί, ήδη το περασμένο διάστημα η ΑΕΚ είχε διερευνήσει τις περιπτώσεις παικτών όπως ο Τάιβο, ο Ντίντακ και ο Φιγκερόα. Καμία εξ αυτών δεν έχει κλείσει αρνητικά, αλλά και καμία δεν έχει προχωρήσει.

Στην Ενωση γνωρίζουν πως και οι τρεις είναι στη διακριτική ευχέρειά τους. Ο Τάιβο κάνει ατομικές προπονήσεις, προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος από την περυσινή απραξία στην Τουρκία -λόγω οικονομικών διαφορών με την Μπούρσασπορ- και πλέον δεν είναι απλησίαστος οικονομικά. Ο Ντίντακ περιμένει να αποφανθεί η ισπανική δικαιοσύνη για την κατηγορία που θα αγωνιστεί η Εϊμπάρ, ενώ ο Φιγκερόα έχει κάποιες κρούσεις από βρετανικούς συλλόγους, αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Σχόλια