Αθλητισμός

Ανακοινώθηκε ο Πέρνις από τον Ηρακλή

 Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ντούσαν Πέρνις στον Ηρακλής.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες διαπραγματεύσεις, πέρασε τα ιατρικά και υπέγραψε το συμβόλαιό του, διάρκειας δύο χρόνων.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Ντούσαν Πέρνις, ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας για τα επόμενα 2 χρόνια».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής κίνησης, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σπύρος Παπαθανασάκης, είπε: «Όλοι μας γνωρίζουμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δουλεύει σκληρά για να πετύχει. Ο Ντούσαν έχει αγωνιστεί σε πολύ καλές ομάδες και πρωταθλήματα και διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Με αυτή την προσθήκη, δημιουργήσαμε το απαραίτητο βάθος σε μία νευραλγική για το ποδόσφαιρο θέση, όπως είναι αυτή του τερματοφύλακα».

Από την πλευρά του, ο Σλοβάκος πορτιέρε δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που μετά ένα φλερτ που ξεκίνησε με τον Ηρακλή πριν 5 χρόνια, κατέληξε σε γάμο. Η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας ήταν απλή και άκρως επαγγελματική, και αυτό ήταν που με κέρδισε και δεν άργησα να συμφωνήσω. Ξέρω ότι ήρθα σε μία μεγάλη, όσο και ιστορική ομάδα της Ελλάδας, σε μία ομάδα που έχει ανθρώπους με όρεξη, σοβαρούς, και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Ηρακλή, αλλά και να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν».

Σχόλια