Αθλητισμός

Παίκτης του ΟΦΗ και ο Τζέκος

Συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΟΦΗ, που απέκτησε τον υψηλόσωμο επιθετικό Δήμο Τζέκο, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 27χρονος επιθετικός Δήμος Τζέκος είναι η ένατη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ, ο οποίος συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ο υψηλόσωμος στράικερ (1μ87), είναι μια από τις βασικές επιλογές του Μουράτ Σεροπιάν για τη θέση του φουνταριστού επιθετικού.

Ο Τζέκος βρίσκεται στο Ηράκλειο συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του και μετά από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη και το γενικό αρχηγό Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. 

«Eίναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Είμαι μια ιστορική ομάδα, που θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εκεί που αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή στην Σούπερ Λιγκ. Ήρθα για να βοηθήσω και εγώ σε αυτό το στόχο. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, γιατί βλέπω ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν όραμα για αυτήν», ανέφερε ο σωματώδης επιθετικός.

Σχόλια