default-image

Ανακοίνωσε τον Ραπτάκη ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ανακοίνωσε τον Ραπτάκη ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ακόμη Κρητικός ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο δυναμικό του ΟΦΗ και θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην Γ Εθνική.

Ο λόγος για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Ραπτάκη, ο οποίος συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Γιάννη Μπιτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, μετά από συνάντηση που είχε την Παρασκευή (17/7) το πρωί με τον επικεφαλής της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη.

Ο Δημήτρης Ραπτάκης έχει καταγωγή από τη Βιάννο και έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε Ολυμπιακό Χερσονήσου, Πλατανιά, Γιούχτα, ΑΟΧανιά, Λάρισα, Κέρκυρα και Ηρακλή Ψαχνών. Η εμπειρία του σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και κρητική του καταγωγή, ήταν τα βασικά στοιχεία της ένταξης του στον ΟΦΗ μετά από εισήγηση του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν.

«Θέλουμε να αναστήσουμε το όνομα του ΟΦΗ»

Στη συζήτηση που είχε με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του, ο κ. Αντύπας Σηφάκης ανέφερε ότι «για το χατίρι του ΟΦΗ , τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι υπόλοιποι φίλοι που μπήκαμε μπροστά για τον ΟΦΗ, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να επαναφέρουμε την συνέπεια στην ομάδα μας.

Θέλω τόσο ο παίκτης όσο και ο εκπρόσωπος του να έχουν σιγουριά για την συνεργασία μας. Για μας ο ΟΦΗ είναι μια έννοια. Δεν είναι απλά μια ομάδα της Κρήτης. Για αυτό και ασχοληθήκαμε. Ο κόσμος έχει καταλάβει. Ξέρει τι θα συμβεί και τι θέλουμε να κάνουμε. Στόχος μας είναι να αναστήσουμε ξανά το όνομα του ΟΦΗ, χωρίς φανφάρες.

Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία» ήταν τα λόγια του κ. Αντύπα Σηφάκη προς τον Δημήτρη Ραπτάκη.

«Το ήθελα από μικρό παιδί»

Ο Δημήτρης Ραπτάκης για την συνεργασία του με τον ΟΦΗ ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισε η συμφωνία. Το ήθελα από μικρό παιδί να παίξω στον ΟΦΗ. Εγινε τώρα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Με του έγινε η πρόταση δε σκέφτηκα τίποτε άλλο.

Τώρα μας περιμένει  μόνο δουλειά. Να γίνουμε ομάδα και ο ΟΦΗ σε δυο χρόνια να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Δημήτρης Ραπτάκης αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε μ τον πρόεδρο της ομάδας Αντύπα Σηφάκη. Όπως είπε «ο πρόεδρος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έχει όραμα όπως και εγώ να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ και να δώσουμε χαρά τον κόσμο. Εχω κερδίσει δυο ανόδους  στην Σούπερ Λίγκ στην καριέρα μου  με τον Πλατανιά και την Κέρκυρα. Και η υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να τα καταφέρω και τρίτη φορά με τον ΟΦΗ»

Πρέπει να γνωρίζετε για τον Δημήτρη Ραπτάκη

Ο Δημήτρης Ραπτάκης γεννήθηκε στις 20-1-1988. Η καταγωγή του είναι από την Βιάννο και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πατούχα. Εχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ολυμπιακό Χερσονήσου (Περιφερειακό και Γ Εθνική), Πλατανιά (Περιφερειακό, Β Εθνική), Γιούχτα (Περιφερειακό), ΑΟΧανιά (Γ Εθνική), Λάρισα (Β Εθνική), Κέρκυρα (Β Εθνική) και Ηρακλή Ψαχνών (Β Εθνική).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News