default-image

Απορρίφθηκε η αίτηση για άρση του περιορισμού των τριών διαιτητών

Ποδόσφαιρο
Απορρίφθηκε η αίτηση για άρση του περιορισμού των τριών διαιτητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόρτα» στο αίτημα των διαιτητών, Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αμπάρκιολη για να σφυρίξουν ξανά. Οι τρεις τους είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και μετά την απολογία τους στις 30 Απριλίου, ενημερώθηκαν για την απόφαση του ανακριτή (Γιώργο Ανδρεάδη), που τους απαγόρευσε να σφυρίξουν ξανά έως τη δίκη.

Λίγες ημέρες μετά κατέθεσαν αίτηση για άρση του περιοριστικού όρου, αλλά απορρίφθηκε, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Ωστόσο, αναμένεται να κάνουν νέα κίνηση μέσω του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Γενικότερα, μπορούν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν τη δυνατότητα για παράδειγμα να παρακολουθήσουν σεμινάρια. Δεν μπορούν να σφυρίξουν όμως. Μάλιστα, σκοπεύουν να πάρουν μέρους στις γραπτές εξετάσεις της ΚΕΔ που θα πραγματοποιηθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη.

Το τοπίο είναι θολό για την συμπλήρωση του πίνακα των διαιτητών και είναι προβληματισμένος ο νέος αρχιδιαιτητής, Γιάννης Τσαχειλίδης για το τι θα κάνει με την περίπτωση των τριών ρέφερι. «Παίζει» να μπει αστερίσκος, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να επανέλθουν άμεσα αν αρθεί ο περιοριστικός όρος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News