default-image

Κοιλιάρας: Ο ΟΦΗ είναι περαστικός από την Γ΄ εθνική

Αθλητισμός
Κοιλιάρας: Ο ΟΦΗ είναι περαστικός από την Γ΄ εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με τους παίκτες από την Κρήτη να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών της ομάδας, που δημιουργείται για τη νέα χρονιά στην Γ Εθνική.

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός και μέσος Γιάννης Κοιλιάρας, είναι από τις βασικές  επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, καθώς γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην Παναχαική.

Η μεταγραφή του Κοιλιάρα ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη (16/7) και προστίθεται και αυτή σε εκείνες που έχουν ήδη γίνει στον ΟΦΗ (Περογαμβράκης, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης,Φαζός).

«Σημαντική η παρουσία του Σεροπιάν»

Ο Γιάννης Κοιλιάρας ανέφερε για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι κομμάτι του ΟΦΗ. Από τη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση δεν το σκέφτηκα καν. Ξέρουμε όλοι ότι ο ΟΦΗ δεν αξίζει να παίζει σε αυτές τις κατηγορίες. Ο ΟΦΗ είναι περαστικός από αυτές τις κατηγορίες και θέλω να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια αυτή».

Ο Κοιλιάρας αναφέρθηκε και στην παρουσία του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. «Για μένα σημαντικό η παρουσία του προπονητή, είχαμε συνεργαστεί στην Παναχαική. Είναι ένας πρόσθετος και σημαντικός λόγος που ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην προσπάθεια του ΟΦΗ».

Αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας ανέφερε ότι «αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι  θα δώσω το 100% στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της και να μπορέσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ».

Πρέπει να γνωρίζετε για τον Γιάννη Κοιλιάρα

Ο Γιάννης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 9-6-1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηροδότου. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηρόδοτο (Δ Εθνική), ΠΑΝΟΜ (Δ' Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Τρίκαλα (Γ Εθνική), Παναχαική (Γ' και Β Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Ηρόδοτος (Γ Εθνική).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News