default-image

Διεκδικεί πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική U-19

Αθλητισμός
Διεκδικεί πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική U-19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική U-19 αντιμετωπίζει στις 19:00 (Eurosport) τη Ρωσία στην «AEL FC Arena» για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα θέλει να γράψει ιστορία και να δώσει ραντεβού στον τελικό με μια εκ των Γαλλίας-Ισπανίας, που θα κοντραριστούν αργότερα (21:45, Α' ΔΑΚ Κατερίνης) στο άλλο παιχνίδι για τους «4» της διοργάνωσης.

Τα εισιτήρια είναι δωρεάν και ο κόσμος μπορεί να τα προμηθεύεται από τα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας (10:00-14:00) και από τα εκδοτήρια της Θύρας 1 της «AEL FC Arena» (10:00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης). Υπενθυμίζεται ότι έγινε sold out στο γήπεδο της Κατερίνης στην αναμέτρηση με τη Γαλλία.

Η γαλανόλευκη βγήκε δεύτερη στον όμιλο της, πίσω από τους «τρικολόρ» από τους οποίους έχασε με 2-0 στο προηγούμενο ματς, αλλά σε συνδυασμό με το 2-0 της πρεμιέρας επί της Ουκρανίας και το 0-0 με την Αυστρία για την δεύτερη πέρασαν στην επόμενη φάση.

Η σημερινή μας αντίπαλος, βγήκε πρώτη σε έναν όμιλο «φωτιά», με Ισπανία, Ολλανδία και Γερμανία όπου όλες οι ομάδες έκαναν από μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Έχασε 1-0 στην πρεμιέρα από την Ολλανδία. Νίκησε 3-1 τους «φούριας ρόχας» και ήρθε 2-2 με τα «πάντσερ». Μάλιστα, για τους προληπτικούς τη μοναδική της ήττα της έκανε στο γήπεδο, όπου θα αγωνιστεί σήμερα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος, Τάμας Μπόγκναρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News