default-image

Προσεχώς τα διαρκείας του ΟΦΗ και μπουτίκ στο κέντρο του Ηρακλείου

Αθλητισμός
Προσεχώς τα διαρκείας του ΟΦΗ και μπουτίκ στο κέντρο του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προϋπολογισμός του ΟΦΗ για τη νέα περίοδο, ζητήματα εσόδων μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας, τις χορηγίες και άλλες δράσεις που μπορούν να φέρουν χρήματα στον ΟΦΗ, συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ σήμερα.

«Πρέπει να ανεβάσουμε το brand name του ΟΦΗ στην κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο» ανέφερε ο επικεφαλής των επιχειρηματιών Αντυπας Σηφάκης, ο οποίος ανέφερε ότι μια απο τις κινήσεις που θα γίνουν είναι το άνοιγμα μιας ακόμη μπουτίκ του ΟΦΗ στο κέντρο του Ηρακλείου, πέρα απο αυτή που υπάρχει στο γήπεδο του ΟΦΗ. Μάλιστα έχει ήδη δοθεί εντολή για αναζήτηση χώρου που θα στεγαστεί.

«Στόχος μας είναι να γίνει μόδα στο Ηράκλειο απο τα νέα παιδιά, η φανέλα και τα χρώματα του ΟΦΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σηφάκης

Στην συνεδρίαση συζητήθηκε ακόμη το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας. «Το επόμενο διάστημα, θα μπορει να γίνει μια συνολική παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, με δεδομένο την συμμετοχή του ΟΦΗ στην Γ Εθνική, αλλά και την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατει σήμερα» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ.

Η θέσπιση οικογενειακού εισιτηρίου διαρκείας, η είσοδος των παιδιών δωρεάν σε κάποιες θύρες, οι διευκολύνσεις σε ανέργους, η καθιέρωση μαθητικής κερκίδας, η εξόρμηση σε σχολεία και άλλες δράσεις απασχολούν αυτήν την εποχή τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο στις τιμές των εισιτηρίων, αλλά εκείνο που δεν θα ανεχθώ είναι το φαινόμενο των τζαμπατζήδων, που από ότι ξέρω υπήρχε τα τελευταία χρόνια» ανέφερε με νόημα ο κ.Αντύπας Σηφάκης.

Γ. Φασουλάς: «Όλα με νομιμότητα»

Στην συνεδρίαση των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, έγινε εκτενής αναφορά στην οικονομική λειτουργία της ομάδας. Αν και ο ΟΦΗ με την συμμετοχή του στην Γ Εθνική, θα είναι ένα Ερασιτεχνικό σωματείο, η επιθυμία των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ, είναι η ομάδα να λειτουργεί στο οικονομικό της κομμάτι, ως μια καθαρή ανώνυμη εταιρεία. Μάλιστα θα ανατεθεί σε οικονομολόγο, ο σχεδιασμός ενός αναλυτικού πλάνου, πάνω στο οποίο θα λειτουργεί ο ΟΦΗ.

Όπως τόνισε ο επιχειρηματίας Γιάννης Φασουλάς «όπως στις επιχειρήσεις μας έτσι και στον ΟΦΗ, θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε όλες οι διαδικασίες να είναι πεντακάθαρες και νόμιμες. Αυτό θα διασφαλίζει και εμάς, αλλά και την ίδια την ομάδα» ανέφερε ο κ. Φασουλας, με την άποψη του οποίου συμφώνησαν όλα τα μέλη της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ.

Σαπουνάκης: «Όχι συνθήματα του ΟΦΗ σε μνημεία της πόλης»

Μια θερμή παράκληση προς τους οργανωμένους φίλους του ΟΦΗ, μετέφερε στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ, ένας εκ των μελών της. Ο κ. Παντελής Σαπουνάκης, μετέφερε τα μηνύματα που όπως είπε έχει δεχθεί από αρκετούς Ηρακλειώτες για το γεγονός ότι υπάρχουν συνθήματα του ΟΦΗ, σε μνημεία της πόλης. Όπως είπε «παρακαλούμε τους φιλάθλους μας, να μην προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Μπήκαμε στην ομάδα για καλό και θέλουμε μαζί μας όλο τον κόσμο στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Πιστεύω ότι τέτοια φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν» ανέφερε και μαζί του συμφώνησαν και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες.

Συγκινητική συμμετοχή για τις εργασίες στο ΒΑΚ

Στην συνεδρίαση των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τον ΟΦΗ, ο κ. Γιάννης Βάβουλας, έκανε αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες που επιτελούνται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και εξέφρασε την εκτίμηση του ότι τις επόμενες ημέρες το αθλητικό κέντρο, θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει την ποδοσφαιρική ομάδα, για να ξεκινήσει την προετοιμασία της. Ο κ. Βάβουλας αναφέρθηκε αναλυτικά στα συνεργεία, αλλά και τις εταιρείες που έχουν βοηθήσει αυτήν την περίοδο τον ΟΦΗ στο θέμα των εργασιών που γίνονται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων για την μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που έχει κάνει στο θέμα αυτό.

Η ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ με ανακοίνωση της ευχαριστεί «όλες τις εταιρείες, τους υπαλλήλους αλλά και τους εθελοντές που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για την καλυτέρευση της εικόνας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο αυτές τις ημέρες. Η συμμετοχή τους είναι πραγματικά συγκινητική και δείχνει την επιθυμία όλων να διατηρηθεί αυτό το στολίδι για τον ΟΦΗ, σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο».

Απο τους επιχειρηματίες του ΟΦΗ γίνεται γνωστό ότι όλοι αυτοί που έχουν βοηθήσει στις εργασίες που γίνονται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κεντρο θα αναφερθούν και ονομαστικά δημόσια, το επόμενο διάστημα, όταν και οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί.

Κοινή συνεδρίαση ομάδας επιχειρηματιών-Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Μετά απο πρόταση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή, απο την ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει κοινή συνεδρίαση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στις δυο πλευρές. «Είμαστε μια οικογένεια και αυτό θα πρέπει να το καθιερώσουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα» ανέφερε ο Γ. Δανδάλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News