default-image

Ανακοινώνει τρεις ο Κισσαμικός

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώνει τρεις ο Κισσαμικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mέσα  στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τρεις νέοι παίκτες από τον Κισσαμικό που ενισχύεται ενόψει της νέας περιόδου που θα τον βρει στη Football League.

O Παναγιώτης Ατματσίδης θεωρείται κλεισμένος  παρότι φαινόταν ότι θα κατέληγε στην Ιρλανδική Λίμερικ! Υπενθυμίζουμε ότι ο Ατματσίδης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον  Άρη, τον Παναιγιάλειο, την Καλλιθέα, την Παναχαϊκή, τον Βύζαντα Μεγάρων, τον Ασπρόπυργο και τον Ακράτητο. Ο Ατματσίδης είναι 29 ετών (22/10/1986) είναι μεσοεπιθετικός και έχει τεράστια εμπειρία από τη Β' Εθνική.

Στον Κισσαμικό  επίσης κλείνει και ο 26χρονος Καμερουνέζος μέσος Μούσα Πονγκόνγκ που πέρυσι αγωνίστηκε στον Τύρναβο και στον Βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής. Πριν τον Τύρναβο έπαιξε στον Ηρακλή Ψαχνών.

Σε ότι αφορά τον Φαμπρίτσιο Πότσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής επίσης  καταλήγει στην ομάδα των Χανίων. Ο Αργεντινός δεν θα συνεχίσει στον Α.Ο.Χανιά αλλά στην ομάδα του Καστελίου, μολονότι είχε ανακοινωθεί από τους "μπλε" πριν από περίπου έναν μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News